Lifestyle Timp liber

Invitatie la magiun

Invitatie la magiunEgirl va prezinta un eveniment special si va invita sa luati parte la sarbatoarea devenită deja tradiţională. Sceastă veritabilă sărbătoare a magiunului de prune românesc ne prilejuieşte întâlnirea cu cei mai fideli consumatori ai noştri, cu jurnalişti interesaţi şi cu invitaţi de seamă care ne iubesc şi ne apreciază.

Astfel, Compania SONIMPEX SERV COM, furnizor al Casei Regale a României, are deosebita onoare de invita toti impatimitii de magiun să viziteze Fabrica de Magiun de la Topoloveni, cu ocazia Zilei Porţilor Deschise (organizată vineri, 7 septembrie 2012, începând cu ora 12.00, la sediul de producţie din oraşul Topoloveni, str. Maximilian Popovici, nr. 56, jud. Argeş).

Şi pentru că în acest an se împlinesc 10 ani de când a fost produsă prima şarjă de magiun de prune după achiziţionarea vechii Fabrici de Magiun Topoloveni,  vă oferim un motiv în plus pentru a ne fi alături la acest eveniment, care dorește să încurajeze transparenţa şi calitatea în industria alimentară, inovarea în spiritul gastronomiei tradiționale autentice şi verticalitatea producătorilor în era aditivilor alimentari.

Pentru ca evenimentul Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni se doreste a fi un regal al bunului gust, participantii vor avea ocazia sa deguste toate specialitatile obtinute la Fabrica de magiun Topoloveni (magiun de prune, zacusca de vinete, dulceturi din fructe, petale de flori si legume – toate 100% naturale, fara zahar adaugat, fara aditivi, fara conservanti), sa achizitioneze produse la pret de producator şi sa viziteze interiorul fabricii in timp ce se prepara ediţia din acest an a Magiunului de prune Topoloveni.

Atmosfera de buna dispozitie va fi intretinuta de cantautorul Ion Popa, ”parintele” imnului Magiunului de Topoloveni.

***

Persoanelor din Bucuresti, interesate sa participe la eveniment, li se asigura transport gratuit (tur-retur). Informatii la tel. 0733.011.253 sau e-mail [email protected].

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu