Lifestyle Turism

Bagajul din vacanta

Bagajul din vacantaConcediul inseamna relaxare, odihna si abandonarea problemelor de la birou. Pentru cateva zile lasam in urma mailurile, sedintele, stresul devine o amintire si  ne bucuram de zielele libere. Inainte de a porni la drum trebuie sa avem bagajul pregatit, care sa contina tot ce avem nevoie pentru orice situatie.

Toate avem tendinta de lua dupa noi jumatate din casa, de a impacheta  rochii de rezerva, sandalute, accesorii, totul pentru a fi gata in orice situatie. Este o provocare ce cu multa atentie o ducem la capat.

Daca alegem destinatii exotice, sau in care ne rasfata soarele si plaja, trebuie sa punem la noi ochelarii de soare, costumul de baie, cel putin un pareo chic, palarii si un cearsaf din bumbac. Rochiile trebuie sa fie vaporoase, sandalutele comode, cele cu top sa le stim sigur partenerele noastre pentru noptile albe, accesorii care se potrivesc sigur, pentru a nu lua mai multe care nu sunt necesare, rochiile glam de club si bineinteles gentile, de plaja, zi si plic de seara.

Chiar daca ziua suntem naturale la lumina soarelui, pentru o noapte in club trebuie sa fim machiate adecvat. Insa trusa nu trebuie sa arate ca cea a unui make-up artist, ci sa contina cateva produse pentru a ne evidentia trasaturile si a ne juca cu culorile.

Cremele sunt si ele nelipsite din geanta noastra.  Cremele de protectie, de hidratare, de dupa plaja, uleiul, crema pentru stralucire, gelul de dus, pasta de dinti, samponul, balsamul, apa termala pentru revigorarea pielii. Anumite creme sau lotiuni tin de nevoile personale, de caracteristicele individuale ale fiecareia dintre noi, de afectiunile pielii si de sensibilitatea acesteia.

Pentru cei care aleg activitati ca scrisul, cititul, nu trebuie sa isi uite “uneltele”.
In final geanta de umar, trebuie sa aiba portofelul, cheile, aparatul de fotografiat, servetele, ochelarii de soare si alte mici detalii feminine fara de care existenta nostra ar fi imposibila.

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu