Lifestyle Timp liber

Alice in tara Motanului Descaltat

Alice in tara Motanului Descaltat Copilul tau viseaza la Alice in tara Motanului Descaltat sau la Peter Pan cu Parul de Aur? In luna octombrie, totul este posibil in Atelierele de Imaginatie ale lui Holy Molly, care vor avea loc in fiecare sambata, la Muzeul Antipa din Bucuresti.
 
Aici, copiii isi dau frau liber imaginatiei, se pot distra, invata si juca in acelasi timp. Pentru ca distractia sa fie totala, micutii pot alege intre mai multe ateliere.
 
Sambata aceasta, 13 octombrie, copiii vor putea face vietati din frunze colorate, de pe jos adunate. In data de 20 octombrie, inventiile din bete uscate, de vant aruncate vor schimba lumea piticilor. In ultima sambata a lunii, 27 octombrie, copiii se pot juca realizand masti, creatii si creaturi infricosatoare, numai bune de speriat, ca doar este Halloween!
 
Atelierele Holy Molly se desfasoara intre orele 11.00 si 12.30 si costa 50 de lei. Inscrierile se fac la [email protected].
 
"Mie tare mi-ar placea sa fiu profesor de zambete pentru toti cei care nu stiu sa zambeasca. Impreuna vom contrui jucarii pentru cei care au nevoie. Le oferim si lor o parte din magia imaginatiei noastre, care o sa strearga tristetea de pe fetele oricui. Jucariile facute de noi au puteri magice, sunt jucarii cu vraja", spune Holy Molly, vedeta Atelierelor in varsta de 6 ani, ba nu 10 ani sau 30… nu conteaza!

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu