Lifestyle Timp liber

I’m sexy and I know it!

I'm sexy and I know it!Inca un nume de top va face show in Romania: LMFAO, "nebunii" preferati ai Madonnei. I,m sexy and I know it”, unul din hit-urile anului, va rasuna live, pe 4 octombrie, la Arenele Romane.

 
2012 a fost cu siguranta anul concertelor de top in Romania. Dupa Lady Gaga Michel Telo si Red Hot Chilli Peper, ca sa amintim doar ultimele trei nume mari care au venit in Romania, o alta trupa extrem de cunoscuta a acceptat sa sustina un show in tara noastra, toate detaliile fiind perfectate chiar astazi!
 
Este vorba de LMFAO, o trupa de origine americana, recunoscuta pentru crearea unei noi teme muzicale “Party Rock”. LMFAO a luat nastere in anul 2006 si a lansat primul album in 2009.
 
Noi suntem designeri de muzica”, asa se caracterizeaza pe scurt Redfoo, unul din membrii trupei, iar albumul LMFAO – Party Rock – a produs 4 hituri faimoase, “I’m In Miami Bitch,” “Yes,” “La LaLa,” and “Shots,” ce se regasesc in playlist-urile petrecerilor din toata lumea si care le-au adus o multime de premii si nominalizari la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno precum si Premiile Grammy. Sunt deja renumite performantele lor unice in cele mai importante ceremonii din lume , alaturi de artisti de talie internationala printre care se numara David Guetta, Justin Beiber (American Music Awards) si Madonna (Superbowl 2012) .

LMFAO este recunoscuta pentru piesele lor pline de energie, iar show-urile live sunt adevarate explozii de bucurie. Pe 4 octombrie, Bucurestiul va fi gazda celei mai colorate petreceri a anului. Show-ul eveniment va avea lor la Arenele Romane, acolo unde fanii LMFAO vor putea fredona live hit-uri ca “I’m sexy & I know it” , “Shots” , “Party Rock Anthem” , “Sorry For Party Rocking”.

Pretul biletelor variaza in functie de perioada.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu