Lifestyle Muzica si vedete

Halloween a la Hollywood!

Halloween a la Hollywood!Tinute ca la Hollywood nu gasesti oriunde! Uite cum au evoluat vedetele de-a lungul anilor!

In fiecare an, vedetele se intrec in tot felul de costumatii, care mai de care mai sexi sau mai … inspaimantatoare!

"Liderul" grupului este Paris Hilton, a carei aparitie socheaza intotdeauna. Si nu neaparat prin stil. Ea nu a ales una, ci doua costumatii. Vedeta a vrut sa fie foarte provocatoare, optand pentru doua rochite scurte si destul de decoltate. Prima costumatie e inspirata din Alice in Tara Minunilor si este accesorizata cu niste port-jartiere albe si un set de lentile destul de ciudate. A doua reprezinta un costum de marinar pe care l-a purtat la petrecerea unui prieten din Bel Air.

La categoria "Cel mai urat costum de Halloween" se afla, nimeni alta decat Heidi Klum. Vedeta nu a fost inspirata deloc sa isi aleaga un costum pe masura ei. Si cand zic asta, ma refer la propriu. Arata ca un ardei umplut, desi costumatia ar trebui sa infatiseze tabloul pacatului primordial. Un fel de Eva care musca din marul otravit.

Printre cele mai excentrice costume de Halloween, s-a remarcat si Angie Harmon, care nu stie nici ea ce a vrut sa para. Sa fie oare un scotian? Sau un punk rocker? Sau o iubita care abuzeaza de prietenul ei?!

Michelle Trachtenburg o infatiseaza pe frumoasa Alba ca Zapada, dar Lydia Hearst oare ce vrea sa arate? O vampirita cu aripi de fluturas?

Halloween a la Hollywood!Halloween a la Hollywood!                                            Halloween a la Hollywood!

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu