Lifestyle Tehnologie si internet

Google pune in aplicare noi metode pentru optimizarea motorului propriu de cautare

Google pune in aplicare noi metode pentru optimizarea motorului propriu de cautareFoarte ambitiosi si dorindu-si sa ramana numarul unu pe piata, cei de la compania Google nu iarta competitia, ei anuntand recent un nou update major pentru motorul lor de cautare menit sa ofere rezultatele relevante pentru o serie de noi cautari-cheie foarte la moda in special pe siturile cu profil social.

Bazandu-se pe un algoritm de cautare care va optimiza rezultatele intr-o proportie crescuta de pana la  35%, update-ul de la Google incearca sa raspunda prompt utilizatorilor pasionati de Twitter si Facebook, mereu interesati de ultimele noutati, dar dorindu-si in acelasi timp sa acceseze si stiri sau informatii mai vechi.

In prezent, mai mult de 2/3 dintre navigatorii de pe Internet folosesc Google in mod frecvent pentru cautarile lor, compania practic neavand concurenta decat pe anumite sectoare, adica acolo unde acest nou update vine sa raspunda cererilor tuturor utilizatorilor interesati si de alt fel de rezultate.

Special gandit si pentru utilizatorii de iPhone, noul update Google va putea oferi rapid rezultate diverse, de la stirile calde si pana la serialele favorite TV, tehnologia pusa la lucru fiind bazata tot pe eficientul sistem de indexare numit Caffeine.

O lovitura destul de serioasa nu doar pentru siturile cu profil social precum Twitter si Facebook, dar si o noua victorie in fata celor de la Bing, concurentul lor numarul unu, update-ul Google consolideaza si pe viitor pozitia de lider absolut a companiei Google pe piata motoarelor de cautare.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu