Lifestyle Muzica si vedete

Gianni Morandi: Îmi aduc aminte de femeile frumoase din România

Gianni Morandi: Îmi aduc aminte de femeile frumoase din RomâniaCelebrul cântăreț italian Gianni Morandi a fost vineri invitatul special al Lianei Stanciu și al lui Raul Brebu la Magic Start – matinalul cu cea mai multă muzică. Artistul le-a povestit ascultătorilor Magic FM despre reîntâlnirea cu Bucureștiul și i-a invitat pe fani la concertul pe care îl susține sâmbătă, la Sala Palatului.
 
 "Eu cânt dragostea. Sunt atâția ani de când cânt și, chiar și atunci când am venit aici, acum patruzeci de ani, cântam tot cântece de dragoste", le-a mărturisit Gianni Morandi ascultătorilor Magic FM atunci când a fost întrebat cum de reușește să rămână mereu tânăr.
 
"Îmi aduc aminte că România era foarte diferită. Dar și atunci erau femei foarte frumoase. În timpul concertului au fost foarte multe tinere, multe doamne care au cântat împreună cu mine. A fost foarte frumos", și-a amintit invitatul despre prima întâlnire cu publicul român.
 
Magic FM a oferit două invitații duble la concertul de sâmbătă seara al cântărețului italian, cei doi ascultători intrând în direct cu Gianni Morandi și fiind premiați de către acesta. A fost un moment magic pentru fanii artistului, cărora Magic FM le-a oferit, pe parcursul acestei săptămâni, numeroase premii.
 
"Am găsit un București schimbat, modern. Îmi place", a declarat artistul, povestind că și-a petrecut seara alergând într-un parc din Capitală.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu