Lifestyle Muzica si vedete

Fiul lui Tom Hanks si-a facut debutul in muzica rap sub numele de Chet Haze

Fiul lui Tom Hanks si-a facut debutul in muzica rap sub numele de Chet HazeDorindu-si probabil sa atinga performantele celebrului sau parinte, dar in plan muzical si nu cinematografic, fiul actorului si regizorului Tom Hanks s-a lansat de curand cu mare tam-tam pe scena muzicii rap, el interpretand in premiera piesa "White and Purple (Northwestern Remix)" spre deliciul amatorilor de senzatie, care au avut astfel apa la moara pentru a comenta putin pe tema intregii familii Hanks si a specula cu privire la viitorul artistic al tanarului Chester "Haze" Hanks.

Fiul lui Tom Hanks a aparut si in scurte roluri cinematografice in trecut, dar a fost vorba exclusiv despre roluri mici, insa distribuite in productii de marca, Chet avand astfel sansa unica de a-si face incetul cu incetul o cariera solida in lumea dificila a cinematografiei americane. Tanarul a preferat insa sa cunoasca un succes mult mai rapid si mai rasunator, el publicand alaturi de noul sau "hit" si unele fotografii semi-nud cu dedicatia "Ladies… This is for you!" (Doamnelor… Special pentru voi!), rapid puse in circulatie pe Twitter.

In varsta de doar 21 de ani, Hanks Jr. isi ia in serios planurile sale ambitioase de a cunoaste faima in lumea muzicii, el incercand foarte mult sa se desprinda de imaginea coplesitoare a tatalui sau si schimbandu-si din acest motiv numele de scena pentru a nu mai fi privit ca fiul cuiva important, ci ca el insusi, un artist aflat la inceput de drum, dar cu sanse bune de succes in plan muzical.

Din pacate, critica de muzica nu a raspuns deloc pozitiv acestei prime tentative de lansare oficiala a lui Chester "Haze" Hanks, mai mult decat atat mare parte din presa americana de scandal ingramadindu-se sa arunce cu putin noroi nu doar in imaginea fiului, dar si in aceea a mult mai celebrului sau tata. In acest mod, de fapt presa a si sanctionat iesirea neinspirata "din randuri" a lui Hanks Jr., el fiind indemnat in mod subtil sa isi asume cu cinste mostenirea artistica a tatalui sau si nicidecum sa se razvrateasca fara motiv impotriva acesteia.

Aflat abia pe bancile facultatii, tanarului Chester "Haze" Hanks i se pot totusi ierta astfel de iesiri, familia sa neavand nimic deosebit de comentat cu privire la experimentele sale artistice si totul decurgand cum nu se poate mai bine din acest punct de vedere intre Hanks Jr.si parintii sai, dispusi sa il sustina pana in panzele albe indiferent de care vor fi planurile sale pentru viitor.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu