Lifestyle Turism

Muntii Himalaya ofera anul acesta o invitatie greu de refuzat

Muntii Himalaya ofera anul acesta o invitatie greu de refuzatAltadata inaccesibili turistilor obisnuiti, in prezente muntii Himalaya pot fi explorati de orice entuziast in compania unor ghizi turistici experimentati, o oferta foarte convenabila avand anul acesta nu doar India, dar si toate celelalte natiuni vecine cu celebrul si temutul masiv muntos asiatic.

Peisajele in acel loc, odata ce se atinge un platou mai elevat, sunt superbe, iar urcusul nu este atat de dificil pe cat pare la prima vedere datorita priceperii ghizilor care stiu cum sa ofere senzationalul fara a-si pune clientii in primejdie.

Printre serviciile oferite turistilor care vor sa cunoasca muntii Himalaya pe viu se numara campingul in aer liber, alpinismul pentru amatori, vizitele la ghetarii superbi din aceasta zona turistica, explorarea vailor pitoresti ale muntilor Himalaya, vizitele la lacurile glaciare si cazarea intr-o atmosfera originala, specifica locuitorilor din zona.

Traseele propuse de ghizii turistici au trei niveluri de dificultate, astfel oferta lor putand sa includa toate categoriile de turisti pasionati de vizitarea piscurilor din Himalaya. Inclusiv templele budiste sau hinduiste pot fi accesate, la cererea turistilor, peste tot acesti imensi munti ai Asiei oferind posibilitati practic nelimitate de explorare.

O experienta unica, pe care merita sa o traiesti macar o data in viata, turismul in zona muntilor Himalaya a devenit o afacere in toata regula, unde profesionistii pot oferi servicii de cea mai buna calitate, iar cei care isi doresc sa profite de o asemenea oferta turistica se pot aventura in acest an intr-una din cele mai frumoase zone turistice ale lumii.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu