Lifestyle Muzica si vedete

Fiica lui Annette Bening vrea sa isi faca operatie de schimbare de sex

Fiica lui Annette Bening vrea sa isi faca operatie de schimbare de sexSurse din media americana au relatat de curand faptul ca fiica celebrei actrite de film, Annette Bening, si a nu mai putin celebrului Warren Beatty planuieste de mai multa vreme sa isi faca o operatie de schimbare de sex, ea avand un comportament masculin si pe durata studiilor liceale cand a incercat sa treaca drept baiat si nu fata.

In varsta de doar 18 ani, tanara Kathlyn Beatty isi continua in prezent studiile la domiciliu, la insistenta parintilor sai care i-au oferit toate conditiile de studiu acasa, incercand astfel sa o protejeze de asaltul oamenilor din presa si a curiosilor. Kathlyn de fapt a si renuntat la numele sau de fata, alegand sa fie numita pe viitor Stephen Beatty si dorindu-si mult sa faca si schimbarea de sex cat mai repede posibil.

Parintii sai fac fata cu mare greu acestor probleme cu care se confrunta fiica lor, dar sunt alaturi de dansa si ii ofera toata asistenta indiferent de care va fi decizia ei finala. Annette Bening se descurca ceva mai bine, dar Warren Beatty este foarte dezamagit de modul in care au ajuns sa evolueze lucrurile.

Cei doi mari actori sunt casatoriti din 1992 si mai au inca 3 copii in afara de Kathlyn/Stephen. Relatia lor decurge minunat si de asemenea evolutia copiilor, mai putin in ce o priveste pe Kathlyn care risca sa isi supuna familia la un stres destul de mare daca nu se va razgandi in privinta schimbarii sale de sex.

Cu o mentalitate pozitiva si stiind sa se faca mereu placuta, Annette Bening s-a apucat si de yoga pentru a reusi sa scape de stresul cotidian, dar si pentru a combate mai usor efectele inaintarii in varsta. Ea se simte astfel foarte bine si participa cu mare placere la toate proiectele artistice care ii sunt propuse de catre producatorii de film americani.

Nascuta si crescuta in Kansas, actrita are o fire sociabila si este intotdeauna vazuta cu un zambet jucaus pe buze, ea refuzand sa se lase doborata de orice necazuri i s-ar aseza inainte. Are in spate nu doar o bogata cariera cinematografica, dar si un CV foarte diversificat, ea lucrand mai multe slujbe si calatorind foarte mult inainte de a se lansa in lumea filmului.

La fel ca si in viata sa personala, pentru Annette Bening succesul a aparut nu de la bun inceput ci doar odata cu castigarea unei mai solide experiente actoricesti, debutul sau intamplandu-se destul de tarziu, prin filmul The Great Outdoors (1988) unde apare alaturi de Dan Aykroyd si John Candy.

In prezent, actrita se poate lauda cu mai multe premii de film precum si cu multiple nominalizari la premiile Oscar, fiind una dintre marile staruri ale Hollywoodului si fiind platita cu sume de milioane de dolari pentru a aparea in productiile cinematografice noi. Ultimul sau film se numeste "The Third Act", iar filmarile le va face anul acesta avandu-l ca partener pe Morgan Freeman.

De sperat este ca familia Beatty sa treaca cu bine peste problemele cauzate de hotararea fiicei lor de a faca schimbare de sex, in rest toate decurgand destul de bine pentru dansii, iar fanii asteptand cu nerabdare sa o vada mai ales pe Annette jucand la superlativ pe marile si pe micile ecrane, stiind ca este fericita deopotriva pe platourile de filmare ca si in viata sa personala.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu