Lifestyle Muzica si vedete

Andrea Bocelli, un favorit al marilor curti ale Europei

Andrea Bocelli, un favorit al marilor curti ale EuropeiTenorul Andrea Bocelli, acum in varsta de 52 de ani, este un obisnuit al marilor curti regale ale Europei, el fiind adesea invitat sa cante pentru capetele incoronate si oferind si aici prestatii de marca la fel ca si cele cu care deja si-a obisnuit fanii sai din intreaga lume.

In versiune revizuita a autobiografiei sale, "The Music of Silence", Andrea Bocelli mentioneaza aspecte privitor la momentele memorabile din cariera sa si nu uita sa aminteasca si de intalnirile sale cu persoane de marca ale timpului nostru, inclusiv intalnirile sale cu doi papi, presedinti de stat si alte celebritati.

Tenorul nu a avut deloc o copilarie fericita, el orbind complet inca din adolescenta si fiind astfel fortat sa studieze teoria muzicala invatand alfabetul Braille. A reusit astfel sa isi faca o educatie muzicala solida, fiind chiar capabil sa cante si la pian.

Norocul l-a ocolit multa vreme pe Andrea Bocelli pana ce tenorul Luciano Pavarotti l-a descoperit si l-a luat sub aripa sa, permitandu-i sa cante in deschiderea propriilor sale concerte si facandu-i astfel un bun renume pe scena internationala.

De atunci si pana in prezent, Andrea Bocelli a reusit sa lanseze nu mai putin de 13 albume solo, vanzand peste 70 de milioane de copii in intreaga lume. In prezent, el este considerat tenorul cel mai popular pe plan international, castiga foarte bine si este invitat peste tot, atat la curtile regale cat si pentru a canta la diferite festivitati de prim rang.

Fanii sai il iubesc nespus si, in ciuda handicapului sau, tenorul declara ca este o fiinta implinita, traind regeste in vila sa de la mare alaturi de iubita sa, Veronica Berti, cu care imparte atat viata personala cat si pe cea profesionala, ea ocupandu-se de toate afacerile sale.

Andrea Bocelli are si doi baieti rezultati din casatoria cu Enrica Cenzatti, care insa locuiesc impreuna cu mama lor. Tenorul mentine legaturi stranse cu fosta sa familie, dar este indragostit pana peste urechi de noua sa partenera si impreuna au planuri mari pentru viitor, atat din punct de vedere romantic cat si profesional.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu