Animale de companie Lifestyle

Polite de asigurare convenabile pentru animalul vostru de companie!

Polite de asigurare convenabile pentru animalul vostru de companie!Tot mai multi dintre posesorii de animale de companie din Romania gasesc de cuviinta in ultima vreme sa isi protejeze prietenul necuvantator si prin achizitionarea de polite de asigurare care sa acopere situatii diverse, de la un simplu accident cu urmari mai putin grave si pana la riscul de deces.

Majoritatea societatilor de asigurare de la noi din tara au o oferta variata inclusiv pentru animalele de companie sau cele dintr-o gospodarie agricola aici fiind acoperite riscuri multiple precum decesul, lovirea cu masina, asfixierea, otravirea, caderea, furtul sau atacul venit din partea altor animale.

Pentru cei care doresc sa cumpere asemenea polite de asigurare sunt de indeplinit mai inainte si niste conditii obligatorii precum stabilirea exacta a varstei animalului, valoarea sa reala pe piata, inscrierea in evidenta unui veterinar autorizat sau carnet medical la zi inclusiv cu vaccinurile obligatorii acolo unde este cazul.

In multe situatii, societatile de asigurare acopera si contravaloarea serviciilor medicale (interventii chirurgicale, tratamente), dar numai in limita sumei prevazuta in polita de asigurare. Cu cat suma asigurata si perioada de asigurare vor fi deci mai mari, cu atat mai mare va fi si suma de platit in caz de accidente, boala sau deces.

De mare interes poate fi si faptul ca se asigura de asemenea pagubele materiale si vatamarile produse tertilor, lucru dorit de o serie de posesori de animale de companie care pot intampina adesea probleme cauzate in mod direct de spiritul nabadaios al prietenului lor necuvantator.

Desi aflata abia la inceput de drum, piata asigurarilor pentru animalele de companie si cele domestice este intr-o continua crestere, fiind complet de dorit sa ne asiguram cu totii animalul de companie mai ales pentru situatiile in care acesta ar putea produce daune altor persoane sau altor animale, dar nefiind de aruncat nici asigurarea pentru boala sau deces.

Informatii suplimentare se pot obtine in mod direct de la orice societate de asigurari serioasa, fie consultand oferta lor online, pe un website oficial, fie telefonic sau prezentandu-ne la fata locului pentru a afla mai multe pe acest subiect.

O simpla discutie ne va lamuri pe deplin asupra avantajelor de netagaduit pentru un posesor de animale, de regula politele de asigurare de acest tip nefiind nici foarte scumpe si acoperind si multe dintre situatiile de risc in care poate ajunge un animal la un moment dat.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu