Lifestyle Muzica si vedete

Fanii sarbatoresc 75 de ani de la nasterea lui Elvis Presley

Elvis PresleyCompaniile Warner Bros, Elvis Presley Enterprises si NCM Fathom si-au unit anul acesta eforturile pentru a celebra 75 de ani de la nasterea regelui rock'n'roll-ului prin difuzarea unui film-eveniment intitulat "Elvis on Tour: 75th Anniversary Celebration".

Filmul va prezenta multe aspecte inedite surprinse pe durata seriilor de concerte sustinute de starul rock, fragmente din concertele sale live, scurte interviuri, precum si o retrospectiva originala avand ca protagonista pe fosta sotie a lui Elvis Presley, actrita si femeia de afaceri Priscilla Beaulieu Presley.

Productia "Elvis on Tour: 75th Anniversary Celebration" va fi difuzata la cinematografele de pe teritoriul SUA incepand cu 29 iulie, anul acesta, punctand astfel trecerea a 75 de ani de la nasterea faimosului rege al muzicii rock and roll.

Unele dintre imaginile care urmeaza sa fie difuzate in cadrul acestui show nu au mai fost niciodata dezvaluite marelui public, iar accentul pus pe turneul sau de lunga durata din anul 1972 incearca sa surprinda audienta cu aspecte revelatorii din activitatea profesionala a starului.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu