Lifestyle Muzica si vedete

Eros Ramazzotti este proaspat tatic pentru a doua oara in viata sa

Eros Ramazzotti este proaspat tatic pentru a doua oara in viata saLogodit de mai multa vreme cu tanara si frumoasa Marica Pellegrinelli, in varsta de 23 de ani, cantaretul italian Eros Ramazzotti a devenit recent proaspat tatic, el impreuna cu logodnica sa fiind binecuvantati cu o fetita delicioasa care s-a nascut pe 3 august 2011 si pe care au botezat-o Raffaella Maria.

Mama micutei Raffaella Maria este o foarte ambitioasa tanara, care a avut succes in lumea modei si doreste in prezent sa isi faca si o cariera in cinematografie, ea studiind de mai multi ani actoria si aparand de-a lungul vremii si in cateva productii de film de top din patria sa mama.

Alaturi de cuceritorul sau logodnic Marica Pellegrinelli se pare ca doreste sa ramana pentru multa vreme, toata lumea asteptand cu sufletul la gura si momentul in care Eros Ramazzotti ii va adresa in sfarsit o cerere oficiala in casatorie urmata de o nunta de pomina asa cum se cuvine la un artist de rang inalt cum este cantaretul italian.

Eros Ramazzotti mai are o fetita dintr-o casatorie anterioara cu actrita elvetiana Michelle Hunziker, care se numeste Aurora, este foarte frumoasa si isi traieste adolescenta la maximum alaturi de nu mai putin frumoasa sa mama. Din pacate insa casnicia dintre cei doi nu a tinut mai mult de 4 ani, Aurora nascandu-se inainte de casatoria oficiala la fel ca si micuta Raffaella Maria.

Cantaretul si tanara sa logodnica au tinut la curent fanii prin intermediul sitului Facebook despre toate detaliile nasterii incantatorului bebelus, Eros declarand ca este foarte fericit si multumind in felul sau specific partenerei sale pentru ca l-a binecuvantat cu o noua fetita.

Familiile si prietenii nu i-au uitat si au umplut camera de spital unde a fost cazata Marica Pellegrinelli cu flori si tot felul de alte cadouri, ei declarandu-se de-a dreptul complesiti de atata dragoste. In prezent sunt ocupati pana peste cap cu cresterea micutei lor fetite, iar cei care doresc sa afle mai multe vor trebui sa mai astepte putin deoarece nu e deloc momentul sa ceri infomatii suplimentare atunci cand se schimba scutece, mama alapteaza, iar taticul nu mai stie ce sa faca ca sa iasa totul perfect.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu