Lifestyle Turism

Destinatii turistice de interes pentru copii si adolescenti

Destinatii turistice de interes pentru copii si adolescentiLaolalta cu intreaga familie, copiii se bucura nespus atunci cand li se ofera sansa sa descopere locuri noi, iar tarile cu un turism dezvoltat au intotdeauna si o bogata oferta pentru cei mici care include atat locatii de maxim interes cat si activitati specifice, care sa le permita copiilor sa se joace si sa invete lucruri noi.

In intreaga lume exista sumedenie de destinatii care merita explorate, dar cele mai atractive si unde parintii nu vor da niciodata gres raman tot destinatiile exotice alaturi de altele care, traditional, sunt gandite in primul rand pentru incantarea copiilor:

1. Statele Unite ale Americii
Poate nu intotdeauna o destinatie potrivita pentru adulti, Statele Unite au insa o oferta recreationala si educationala de exceptie, doar aici putandu-se vizita parcuri nationale intretinute la superlativ, putandu-se merge la Disneyland sau putandu-se porni intr-o adevarata aventura in Vestul Salbatic. Serviciile oferite sunt de calitate, iar angajatii bine instruiti si capabili sa previna orice tip de probleme care pot aparea intr-o vacanta cu copiii.

2. Finlanda
Locul de origine a lui Mos Craciun si o destinatie de-a dreptul pitoreasca, Finlanda are un turism bine dezvoltat cu locatii de maxim interes pentru cei mici. Doar aici se poate sta la un hotel de gheata, se poate merge cu sania trasa de reni la modul propriu si se pot vizita locuri pline de farmec si mister, asa cum numai in preajma Polului Nord mai poti vedea. Oamenii sunt de cea mai buna calitate, iar atmosfera generala este mai mereu sarbatoreasca.

3. Oazele desertului
De maxim interes pentru copii poate fi si o vacanta intr-una din oazele desertului, fie in Emiratele Arabe, fie in Egipt, si aici oferta turistica fiind una de exceptie. Desigur ca trebuie alex sezonul cel mai potrivit pentru a se evita riscurile generate de climatul dur, dar altfel o excursie in lumea mirifica a celor 1001 de nopti nu poate fi decat benefica pentru un copil curios si deschis explorarii de noi taramuri.

4. India
Desi nu pare asa la o prima vedere, India este probabil cea mai potrivita tara pentru turismul de familie, aici oferta fiind de-a dreptul coplesitoare. In India exista atat de multe destinatii demne de tot interesul incat iti vine greu sa alegi si esti obligat sa revii practic mereu si mereu aici pentru a acoperi tot ceea ce ti se pare demn de interes. Copiii vor putea descoperi lucruri unice, care sa le ramana fixate in suflet pentru tot restul vietii, India fiind in buna masura si o destinatie sigura si convenabila ca pret.

5. Australia si Noua Zeelanda
Pentru cei care isi pot permite o vacanta in aceste locatii, clipele petrecute aici vor echivala cu momentele cele mai bune din intreaga lor viata, ambele destinatii turistice fiind excelente pentru turismul de familie. Cei mici nu se vor mai satura sa exploreze alte si alte locuri interesante, iar parintii vor fi mai mult decat fericiti sa stie ca le-au oferit clipe de neuitat intr-o atmosfera de mare clasa.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu