Lifestyle Muzica si vedete

In topurile recente, muzica rock si nu muzica pop face legea

In topurile recente, muzica rock si nu muzica pop face legeaPreferat inca de catre fanii de muzica, genul rock domina topurile internationale, multe trupe care practica aceasta muzica aparand frecvent in clasamentele generice ale posturilor de radio sau ale marilor reviste muzicale.

Nu cu multa vreme in urma, rockul nu era totusi chiar atat de cautat ca in prezent, dar iata ca absenta unei oferte valabile a scenei de muzica pop face ca piesele rock sa revina in topuri, acolo putandu-se regasi atat hituri celebre din toate timpurile cat si compozitii de data mai recenta.

Spre deosebire de alte trupe, artistii de rock sunt mult mai longevivi si aici se pare ca se poate identifica si cauza succesului lor de necontestat din prezent. Trupe precum The Rolling Stones sau ACDC apar in continuare in cadrul unor concerte live, iar asta da intotdeauna bine la fani.

Clasamentele recente de muzica vor include adesea din acest motiv si trupe "de muzeu", dar si trupe mai noi, cu totii insa reusind sa ajunga la inima iubitorilor de muzica de toate varstele si fiind astfel preferati in fata altor genuri muzicale, altadata foarte gustate de public:

1. The Beatles
2. ACDC
3. System Of A Down
4. The Rolling Stones
5. The Doors
6. Led Zeppelin
7. Metallica
8. Rammstein
9. Slipknot
10. Linkin Park

Acestea sunt doar 10 dintre trupele de rock care nu pot lipsi din clasamentele muzicale, alaturi de dansii adesea regasindu-se sumedenie de alte formatii care inca ating o coarda in sufletul fanilor, indiferent daca mai concerteaza sau nu in prezent.

Prin accentele sale puternice si adesea rebele, muzica rock atrage publicul de toate varstele si ofera piese pentru toate gusturile, oricat de excentrice ar fi acestea. Altadata hulit si considerat chiar satanic, iata cum in sfarsit acest gen muzical cucereste definitiv scena muzicii internationale, fanii sai dovedindu-se ca intotdeauna inspirati sa aleaga o muzica de calitate si nu doar hituri de sezon, care incing pe moment spiritul, dar nu mai pot trezi aceleasi senzatii atunci cand sunt ascultate a doua oara.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu