Lifestyle Sport

Descopera o modalitate inedita de a-ti tonifia corpul alaturi de Danssa Studio!

Descopera o modalitate inedita de-ti tonifia corpul  alaturi de Danssa Studio!Adesea plasat la granita dintre arta si sport, dansul fascineaza privitorul si aduce numeroase beneficii celor ce il practica. Dansul poate avea aceleasi efecte benefice asupra tonifierii musculaturii, cresterea mobilitatii corpului, dar si tonusul psihic precum sporturile din categoria fitness. Toate acestea printr-o abordare unica ce relaxeaza in acelasi timp si spiritul, si anume dezvoltarea legaturii dintre muzica, motricitate, creativitate si socializare.

"Am observat tot mai pregnant o nevoie a oamenilor de a face miscare, de a duce un stil de viata mai sanatos, incluzand grija pentru nutritie, alergarea, fitnessul. Scolile de dans reunesc din ce in ce mai multe persoane dornice sa descopere o modalitate inedita de a face miscare. Ma bucur sa constat ca oamenii constientizeaza importanta si beneficiile dansului in viata de zi cu zi! Toti cursantii studioului nostru, pe langa pasii de dans, invata si despre beneficiile acestei activitati, beneficii care se fac remarcate dupa doar cateva sedinte, atat la nivel de de mobilitate si postura corporala, cat si la nivel de tonus psihic." a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

Dansul este o forma distractiva de miscare care poate inlocui cu succes un program intens de sport. Studiile arata ca o ora de dans poate contribui la arderea a 350 pana la 600 de calorii! Fruntase la arderea caloriilor sunt stilurile de dans latino, precumsamba, salsa sijive sau chiar si stiluri de dans standard precumquickstep sivals vienez.
Posibilitatea de a face miscare intr-o sala eleganta si spatioasa alaturi de partener sau prieteni este un alt motiv pentru care o data ce incepi cursurile de dans, nu iti vei mai dori sa le intrerupi! Danssa Studio, cel mai elegant studio de dans din Bucuresti este cadrul perfect in care poti incepe un nou capitol din viata ta, axat pe sanatate, miscare si relaxare.
"Potrivit specialistilor Asociatiei Americane de Dans Terapeutic, terapia prin dans duce la schimbari complexe asupra celui care o practica. Este vorba despre schimbari la nivel emotional, cognitiv, fizic si comportamental. Terapia prin dans se adreseaza indeosebi si celor care doresc sa scape de stresul acumulat in timp." a mai adaugat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.
***
Danssa Studio este localizat in zona Parcului Kiselff, adresa exacta fiind Bulevardul Ion Mihalache, nr. 62, Bucuresti.  Ii puteti urmari pe Facebook aici: https://www.facebook.com/danssastudio/?fref=ts
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu