Lifestyle Muzica si vedete

Deepcentral la Magic FM

Deepcentral la Magic FMDeepcentral la Magic FM: “De 1 si 8 Martie vom darui flori si vom canta”
 
 
Doru si George de la Deepcentral au cantat astazi la Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica, prezentat de Liana Stanciu si Raul Brebu. Cei doi artisti le-au povestit ascultatorilor despre artistii pe care îi produc, succesul piesei “O Stea” si le-au facut fanelor urari cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie.
 
George si Doru au declarat ca lucreaza momentan la piese noi atat pentru Deepcentral, cat si pentru artistii pe care trupa îi produce, unul dintre acestia fiind Xonia. Pentru hitul “Remember”, cei doi ne-au dezvaluit ca au avut onoarea de a primi acceptul din partea lui David A. Stewart, co-fondatorul si chitaristul trupei Eurythmics. “Noi am produs Xonia – ‘Remember’ care contine un sample din celebra piesa ‘Lily Was Here’ cantata de Candy Dulfer si David A. Stewart. Este o melodie de care suntem tare mandri mai ales pentru ca David A. Stewart însusi ne-a dat acordul sa folosim sample-ul”, a declarat Doru la Magic FM.
 
În ceea ce priveste melodia “O Stea”, Raul Brebu i-a întrebat cum au reusit sa coboare de la 128 de batai pe minut la o piesa mai lenta. “Cred ca eram putin obositi”, a raspuns George în gluma. “Sincer, avem nevoie si de alte stari, avem nevoie de piese lente. Pana la urma omul e format din trairi diferite”, a completat Doru. Daca vor mai face sau nu balade pe viitor, trupa înca nu a decis: “S-ar putea sa facem o medie între ritmuri. Noi nu lucram dupa retete, suntem efectiv la mana inspiratiei. Si la piciorul ei”.
 
Baietii au declarat ca si-au asumat un risc cu aceasta piesa deoarece nu au stiut daca va avea succes: “Noi nu obisnuim sa cerem prea multe feedback-uri. Cand credem într-o piesa consideram ca aceasta este single-ul si nu întrebam în stanga sau în dreapta. Practic, de fiecare data ne asumam un risc”, a spus George.
 
Întrebati de Liana Stanciu daca mai cred în magie, amandoi au raspuns cu tarie ca “da!”. George a definit magia ca fiind “lucrurile frumoase care se întampla în familie, cu prietenii, lucruri care nu pot fi înlocuite de nimic”. În schimb, primul gand care i-a venit în minte lui Doru a fost privirea pe care o avea fetita sa aseara cand a dus-o la circ. 
 
Pentru ziua de 8 Martie, trupa pregateste multe surprize, Doru dezvaluind o parte dintre acestea: “Eu deja am început sa fac o lista cu numele feminine ca sa vedem ce martisor li se potriveste fiecareia. De 1 si 8 Martie vom darui flori si vom canta”. Cu aceasta ocazie, Deepcentral le-au facut deja urari fanelor pentru Ziua Femeii: “Sa aveti un martie senzational, frumos, sa fiti iubite si sa iubiti!”.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu