Casa si gradina Lifestyle

Decor festiv pentru masa de Paste


Decoratiuni masa de Paste

Pe langa ouale incondeiate si florile de primavara, pe masa de Paste poti pune diverse decoratiuni vesele care sa contribuie la atmosfera de sarbatoare. Culorile fetei de masa si ale decoratiunilor trebuie sa fie in ton cu anotimpul: nuante de verde, galben si rosu.

Cu aceasta ocazie, Decorix.ro a pregatit cateva decoratiuni si obiecte ingenioase care vor face ca masa de Paste sa fie cu adevarat festiva si vesela.

Decoratiunile sub forma de iepurasi, oua sau pui de gaina sunt considerate specifice acestei sarbatori si de aceea, cele mai utilizate. Suporturi de lumanari sub forma de iepurasi, sau chiar lumanari iepurasi vor arata minunat pe masa. Ornamente precum un iepuras ce pare real, sau doi iepurasi simpatici adormiti vor completa cu succes orice decor de Paste.

Fata de masa este foarte importanta si constituie o baza a intregului aranjament. Astfel ca o fata de masa alba, pe care mici buburuze par a se plimba printre frunze poate fi inceputul unui decor primavaratic si vesel. Pentru servete sunt minunate inelele sub forma de iepurasi.

Decoratiuni de PasteOuale incondeiate fac parte atat din decor cat si din meniu. Decorarea lor se face foarte simplu daca folositi modele speciale. Servirea eleganta a oualor la masa poate fi facuta foarte usor cu ajutorul unui platou special produs cu acest scop. Daca vrei sa va uimit invitatii putei obtine oua fierte cu “personalitate”, folosind o forma patrata. Ca parte a decorului, se obisnuieste ca ouale sa fie pastrate in cosuri, fie intr-un cos traditional din metal cu forma de gaina, fie intr-unul pentru copii, usor de manevrat, sau chiar intr-unul original, precum o gaina haioasa care merge si face oua. Pe masa de Paste puteti pregati mici surprize celor dragi: mesaje prinse in clipsuri-iepurasi, dulciuri sau mici obiecte ascunse intr-o punguta decorata cu un iepuras, de care vor fi incantati in special copiii.

Pentru mai multe sugestii pentru decorarea si servirea mesei de Paste vizitati sectiunea speciala a magazinului online Decorix.ro.

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu