Casa si gradina Lifestyle

Decoreaza-ti casa de Paste


Decoratiuni pentru casa, de Paste

Fiind una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, pregatirile pentru Paste necesita o atentie deosebita. Pe langa curatenia de primavara, meniul deosebit pentru masa de sarbatoare si cadourile de Iepuras pentru cei dragi, un aspect important al pregatirilor il reprezinta decorarea casei pentru Paste. Si de aceasta data, Decorix.ro are cateva idei care te vor ajuta sa obtii o atmosfera specifica Sfintelor Sarbatori Pascale.

Iepurasul indragit de copii este un personaj perfect pentru decoratiunile de Paste, iar un iepuras adormit decorativ, sau unul ce pare aproape viu vor fi admirati oriunde vor fi asezati. Setul de trei lumanari decorative “iepurasi”  si kit-ul de clipsuri memo “urecheate” sunt foarte dragute si se incadreaza perfect in tema.

De Paste toata familia se reuneste la masa festiva traditionala. Ii poti surprinde pe toti folosind inelele pentru servete sub forma de iepurasi si o fata de masa si servete cu buburuze vesele.

Ouale de Paste frumos incondeiate sunt nelipsite din decorul de Paste. Pentru a obtine oua deosebite, care ii vor incanta atat pe cei mici cat si pe cei mai mari, poti incerca setul de 24 de ornamente pentru oua, foarte usor de utilizat. Ouale astfel decorate le poti pune intr-un cos clasic din metal, intr-o noua interpretare sub forma de gaina.

Pentru o prezentare deosebita a oualor la masa este ideal un platou special pentru acestea, sau un dispozitiv ce face ouale patrate.

Pentru mai multe produse si idei care sa va inspire in crearea decorului de Paste vizitati magazinul online Decorix.ro.

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu