Lifestyle Sport

“Cultura pentru TINEri” presupune si educatie sportiva

"Cultura pentru TINEri" presupune si educatie sportivaAsociaţia”Alături de Tineri”marchează finalul verii cu un nou eveniment, de altfel şi primul de acest gen din cadrul proiectului “Cultură pentru TINEri”.

După ce a îndemnat tinerii la cultură în cadrul unor evenimente care au presupus concerte, prezentări de modă și artiști români, acum ADT invită tinerii la sport şi mişcare.
Asociaţia Alături de Tineri încheie primul parteneriat sportiv cu World Class –lider de piață în industria wellness-ului autohton.

În ultimul weekend al verii, sâmbătă, pe 27 august, tinerii bucureşteni şi turiştii sunt aşteptaţi să facă “Fitness la Palat”. Evenimentul se va desfășura sub îndrumarea celor mai buni traineri din România și pentru a preveni orice incidente neplăcute, o unitate de ambulanță va veghea în permanență la buna desfășurare a activităților sportive.

Yoga, Zumba, Body Combat şi Funcţional sunt cursurile pe care le pot face tinerii care înțeleg ca mens sana poate există doar într-un corpore sano.
Yoga este o practică a minţii şi a trupului, care îmbină exerciţii de întindere cu respiraţia controlată şi relaxarea.

Zumba reprezintă de fapt nişte “petreceri de fitness”, ce îmbină muzica antrenantă cu coregrafiile uşor de urmărit, pentru un antrenament al întregului corp, care se simte mai degrabă asemeni unei distracții.
Body Combat poate fi definită ca una dintre cele mai complexe clase de cardio interval training, combinând diferite stiluri de arte marţiale, cum ar fi: karate, ju-jitsu, kick box, rutini din box, muaythai, capoeira sau taekwondo.
Antrenamentul Functional este un set de mişcări şi exerciţii care ne permit să ne îndeplinim sarcinile zilnice mult mai eficient.

Programul va fi următorul:

09:00   Yoga cu Cornelia Condeescu
10:00   Zumba cu Anca Gheorghe
11:00   Body Combat cu Cristi Croitoru
12:00   Funcţional cu Sebastian Boldea
 
Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.
 
Link eveniment: https://www.facebook.com/events/295321244161361/?active_tab=highlights
 
Evenimentele organizate de Asociaţia Alături de Tineri sunt o invitaţie la cultură și mișcare din partea unor tineri pentru tineri şi nu numai.Asociaţia îşi propune să educe tinerii, să îi susţină şi să le insufle dragostea pentru cultură şi frumos.
 
 
 

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu