Educatie Lifestyle

Ce nu poate tolera o femeie puternica?

Ce nu poate tolera o femeie puternica?Nu e usor sa ai o relatie cu o femeie puternica si independenta insa daca o iubesti, sa stii ca merita tot efortul tau de a-i fi alaturi! Sunt cateva lucruri ce conteaza enorm pentru ea. Iata-le:
 
1. Respect. O femeie puternica isi cunoaste valoarea, punctele tari si punctele slabe, are suficienta experienta incat sa stie ce-si doreste. Cand cineva nu o trateaza cu respect, nu inchide ochii si nu trece peste problema. Mai intai de toate se iubeste pe sine. Asadar, atunci cand se va simti tratata cu lipsa de respect, iti va intoarce spatele pentru totdeauna.
 
2. Dominanta. In relatia cu o femeie puternica trebuie sa ai grija cat de dominant vrei sa fii. Nu o trata ca pe propria menajera sau mama, pentru ca nu este nici una dintre ele. Poate se lasa dominata in dormitor, insa in nici un caz nu va suporta sa fie dominata in fiecare zi a relatiei voastre.
 
3. Limite. Intotdeauna, o femeie puternica se cunoaste foarte bine, stie ce ii place si ce nu-i place. Stai linistit! Nu iti va cere sa-i citesti gandurile ori sa-i ghicesti dorintele. Ti le va spune singura. De aceea, mare grija cand iti zice ca vrea un anumit lucru! Inseamna ca il vrea! Nu inseamna Nu. Cand te avertizeaza ca nu i-a placut ceva, intr-adevar i-a displacut. Ea nu face jocuri de cuvinte pentru a-si umple timpul. Este sincera, corecta si foarte clara si are aceleasi asteptari din partea ta.
 
4. Inegalitate. Daca o vei face sa se simta slaba sau o vei judeca tocmai pentru ca e femeie, te vei trezi sub un dus rece. Nu se va considera niciodata mai putin puternica decat un barbat. Tot ce poate face el, poate face si ea si invers. Nu o judeca pentru ca e femeie. Se va ridica impotriva ta instant si vei avea in fata ochilor o bestie cu care nu iti doresti sa faci cunostinta.
 
5. Sustinere. O femeie puternica vrea un partener care sa o sustina, sa o sprijine in dorinte si visurile ei, ce ii ofere un umar pe care isi poate odihni obrazul sau chiar o mana de ajutor atunci cand poverile sunt prea mari. Nu are nevoie de un erou sa o salveze, ci de un barbat care sa o asculte si sa-i spuna cat de puternica este si ca indiferent de probleme mereu se poate gasi o solutie.
 
Intr-adevar, nu e usor sa iubesti o femeie puternica, dar merita pe deplin sa lupti pentru ea. Pentru ca ea te va ajuta sa devii mai bun, te va inspira, te va indemna sa lupti pentru visul tau si nu te va parasi la primul obstacol ce ii va apare in cale.

Foto credit: Alex Blackmore

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu