Lifestyle Muzica si vedete

Mandinga la Eurovision

Mandinga la EurovisionEBU (European Broadcasting Union) a centralizat toate datele privind cea mai recentă ediție Eurovision iar pentru România veștile sunt foarte bune. Trupa Mandinga, care a reprezentat România la Eurovision Song Contest cu piesa ”Zaleilah”, este pe locul 6 în top 25 cei mai căutați artiști participanți la Eurovision.

Mai mult, solista trupei Mandinga, Elena Ionescu, a fascinat pe toată lumea prin frumusețea ei dar și prin modul în care a reușit să trească peste dificultățile tehnice care au apărut în semifinala Eurovision 2012. Pozele cu Elena sunt pe locul 5 în topul celor mai accesate pe portalul eurovision.tv. Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos. Chupi, El Nino, Tony, Omar, Zach și Alex ocupă locul 6 în același clasament.

Cum trupa Mandinga era cotată drept una dintre favorite înaintea semifinalelor, toată presa internațională a fost cu ochii pe cei șapte muzicieni iar fanii au căutat să afle cât mai multe despre pregătirile pentru show. Astfel, prima fotografie de la repetițiile Mandinga pe scena din Baku a ajuns pe locul 2 în topul celor mai accesate fotografii din timpul pregătirilor înaintea spectacolelor televizate. În același top o fotografie cu Elena Ionescu cântând la cea de-a doua repetiție ocupă locul 21. Doar Mandinga, Eleftheria Eleftheriou (Grecia) și Loreen (Suedia), câștigătoarea Eurovision 2012, au reușit performanța de a avea mai mult de o prezență în acest top 25.

”Le mulțumim românilor, în primul rand, pentru că au avut încredere în Mandinga să îi reprezinte în cel mai important concurs muzical european. Apoi le mulțumim fanilor care ne-au dat o energie incredibilă și care ne-au susținut tot timpul. Pentru ei avem acum o piesă nouă – ‹‹Sufletul Zâmbea››, care arată că uneori dragostea nu este așa cum ni-o dorim, dar atunci când ea există, orice problemă poate fi depășită.Așa a fost și cu Eurovision. Îi iubim pe fanii noștri, iubim muzica pe care Mandinga o face iar rezultatele nu au întârziat să apară”, declară solista trupei Mandinga, Elena Ionescu.

Eurovision este transmis în Europa, Australia, Canada, Egipt, Asia şi Statele Unite. Anul trecut, finala a avut o audienţă record de aproximativ 70 de milioane de telespectatori, iar numărul celor care au urmărit atât finala, cât şi semifinalele a fost de aproximativ 114,5 milioane, potrivit EBU. În România, TVR a înregistrat unul dintre cele mai bune ratinguri din ultimii ani pentru transmisiunile concursului.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu