Lifestyle Muzica si vedete

Cele mai bogate femei din sport sunt si celebre, dar si foarte sexi

Cele mai bogate femei din sport sunt si celebre, dar si foarte sexiConform clasamentului intocmit de revista Forbes, foarte multe sportive de top din zilele noastre realizeaza venituri uriase din activitatea lor competitionala, din publicitate si diverse aparitii media, anual ele reusind sa acumuleze castiguri totale care depasesc adesea 10 milioane de dolari, o suma impresionanta chiar si pentru un sportiv de performanta.

In topul celor mai bogate femei din sport se afla bineinteles tenismenele, ele dominand acest clasament de ani buni de zile, printre dansele reusind cu mare greutate sa se mai strecoare si cate o jucatoare de golf, o patinatoare sau un pilot de curse.

Si practicantele altor sporturi se apropie nu de putine ori de plafonul de 10 milioane de dolari, venit anual, insa ele nu reusesc niciodata sa se pozitioneze printre primele 10 locuri din lume, fiind fara indoiala campioane absolute in ramura lor sportiva, dar pierzand constant meciul impotriva mai descurcaretelor jucatoare de tenis.

Un lucru suprinzator, dar si foarte placut, mai ales pentru publicul masculin este faptul ca cele mai instarite sportive sunt in egala masura si unele dintre cele mai frumoase femei din lume, in topul primelor 10 femei campioane aflandu-se nume celebre, care nu de putine ori pot fi admirate si pe copertele revistelor de moda sau direct pe micul ecran, in cadrul evenimentelor care aduc frumusetea si eleganta in prim plan.

1. Tenismena Maria Sharapova continua sa detina suprematia in clasamentul revistei Forbes, cu un venit total de 25 de milioane de dolari pentru anul 2011, rusoaica fiind foarte cunoscuta si pentru frumusetea sa, dar si pentru caracterul sau placut, generos si modest.

2. Daneza Caroline Wozniacki castiga doar jumatate din venitul realizat de Maria Sharapova insa este numarul 1 mondial in tenis, iar unele voci spun chiar ca ea ar fi inca si mai frumoasa decat rivala ei din Rusia.

3. Pe locul 3 apare de data aceasta un pilot de curse, americanca Danica Patrick, probabil cea mai cunoscuta femeie din lumea automobilismului de la momentul actual. Ea realizeaza un venit foarte apropiat de cel al tenismenei Caroline Wozniacki si este de asemenea o frumusete titrata, multe lume cunoscand-o si iubind-o si pentru activitatea sa de model si cea de actrita.

4. Tot o tenismena bogata si atragatoare, dar de data asta una de culoare ocupa locul 4 al clasamentului revistei Forbes, americanca Venus Williams ramanand in topuri atat prin castigurile sale impresionante cat si prin aspectul sau placut.

5. Kim Clijsters, o europeanca din Belgia a reusit sa incante toti fanii prin performantele sale in plan sportiv si este o femeie foarte frumoasa, vanata mereu de prezentatorii de moda si de reprezentantii marilor canale de media.

6. Putin mai "saraca" decat sora ei, americanca Serena Williams se regaseste si dansa printre primele 10 locuri ale celor mai bogate sportive din lume, chiar si cumulat cele doua tenismene si surori castigand insa mai putin decat Maria Sharapova, care conduce detasat topul feminin al sportivelor instarite.

7. Locul 7 este ocupat de patinatoarea sud-coreeana Kim Yu-Na cu un castig total de 10 milioane de dolari pentru anul 2011. Kim Yu-Na este campioana olimpica la patinaj artistic si de asemenea este o femeie de o frumusete aparte, asa cum mai putem vedea doar prin filmele de prima mana realizate de marii regizori ai Asiei.

8. Chinezoaica Li Na, o revelatie a lumii tenisului, a reusit in 2011 sa castige nu mai putin de 8 milioane de dolari, ea facand foarte fericiti pe asiaticii care ii sunt si compatrioti, dar si mari fani.

9. Frumoasa sarboaica Ana Ivanovic a castigat "numai" 6 milioane de dolari in 2011, dar asta cu siguranta nu o face mai putin sexi sau mai putin capabila sa isi dubleze veniturile in anii care vor veni.

10. Jucatoarele profesioniste de golf nu castiga la fel de mult ca si barbatii, dar asta nu a facut-o pe americanca Paula Creamer sa regrete cele "doar" 5.5 milioane de dolari care i-au intrat in cont in 2011. In plus, ea are si mai multi fani decat sportivii barbati deoarece lumea o place si pentru ca este foarte atragatoare astfel incat una peste alta si Paula Creamer ramane in invingatoare atat in plan sportiv cat si in cel financiar.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu