Lifestyle Muzica si vedete

Ce cupluri celebre vor fi binecuvantate cu un bebelus in 2012?

Ce cupluri celebre vor fi binecuvantate cu un bebelus in 2012?Deloc surprinzator chiar si pentru lumea artistilor, tot mai multe cupluri celebre ale prezentului aspira catre fericirea unei vieti casnice, binecuvantata si prin bebelusi, in 2012 foarte multe dintre aceste cupluri asteptand sa devina pentru prima oara parinti sau doar sa intampine cu bucurie inca un membru al familiei lor.

1. Beyoncé si Jay-Z sunt deja proaspeti parinti, fetita lor nascandu-se la inceput de an intr-o rezerva a maternitatii new-yorkeze Lenox Hill Hospital, mama sa inchiriind intregul etaj contra unei sume de peste 1 milion de dolari pentru a fi sigura ca nimeni nu o va deranja pe durata nasterii.

2. Bruce Willis si sotia sa, Emma Heming, sunt un alt cuplu celebru, foarte iubit de publicul larg, care asteapta un bebelus in 2012, in ciuda varstei sale destul de inaintate Bruce intruchipand inca imaginea unui tatic sexi si foarte chic. Va fi o fetita, dupa cum se aude, primul copil pentru mamica sa frumoasa in varsta de 33 de ani si al patrulea pentru celebrul actor, in varsta de 56 de ani.

3. Jessica Simpson si Eric Johnson au conceput un bebelus pe durata lungii lor logodne si, contrar asteptarilor, nu se vor casatori decat dupa nasterea acestui copil, care nu se stie inca de este o fetita sau un baietel.

4. Nu mai putin celebrii Jennifer Garner si Ben Affleck, care sunt deja parintii a doua fetite, asteapta si dansii un alt bebelus in 2012, in special mama, Jennifer Garner, fiind incantata de acest lucru si dorindu-si foarte mult un al treilea copil, de sperat un baietel.

5. Spice Girls se pare ca s-au inteles toate sa nasca in acelasi timp, trei dintre membrele celebrei trupe de cantarete britanice fiind insarcinate in prezent. Victoria Beckham, Emma Bunton si Mel B vor avea toate anul acesta cate un bebelus asa ca proiectul de refacere a trupei lor in formatie completa mai are inca mult de asteptat.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu