Cariera Consultanta

Si tu poti beneficia gratuit de cursuri de calificare Manechin!

Si tu poti beneficia gratuit de cursuri de calificare Manechin!Kasta Morrely ofera tinerilor talentati posibilitatea de a se pregati, defila si califica la Festivalul International Kasta Morrely Fashion Week 2015, care se va desfasura in luna octombrie la Iasi.

Tinerii care vor fi selectati sa participe la Kasta Morrely Fashion Week vor beneficia de un curs de formare gratuit si la sfarsitul festivalului vor primi un certificat de absolvire Manechin recunoscut.

Tinerii ambitiosi (fete si baieti) sunt invitati sa se inscrie online la urmatorul link, urmand sa fie contactati in timpul cel mai scurt de catre reprezentatii Kasta Morrely:

http://kastamorrelyfashionweek.com/oportunitate-unica-de-formare-calificata-gratuita-manechin/

Fetele si baietii selectati vor beneficia de instruire si promovare in domeniul Modei cu ajutorul cercetatorilor care au legitimat in premiera mondiala ocupatia de Manechin si ulterior calificarea de Organizator spectacole.

Criterii de selectie:

  • Varsta intre 14 – 30 ani (pentru participarea minorilor este necesar acordul parental);

  • Inaltime minima fete 1.75 m, baieti 1.80 m;

  • Naturalete si aspect armonios.

Preselectia festivalului va avea loc sambata 10 octombrie 2015, incepand cu orele 15:00, la Club Armony Iasi (Str. Anastasie Panu, nr.56, langa Moldova Center).


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu