Cariera Internet

Scheffal & Scheffal SRL își anunță începerea activităților din România

Scheffal & Scheffal SRL își anunță începerea activităților din România

Joi, 16 octombrie 2014, compania SC Scheffal & Scheffal SRL și-a început în mod oficial activitatea din România. Compania, cu sediul în București, se adresează atât persoanelor fizice, cât și firmelor. Pentru persoanele fizice, Scheffal & Scheffal oferă cursuri de germană pentru copii și adulți, tabere și excursii în țară și în străinătate, dar și cursuri de dezvoltare personală și servicii de consiliere individuală, de cuplu sau de grup. Serviciile adresate companiilor includ cursuri de negociere, de leadership și de promovare, dar și servicii de consiliere de afaceri sau de dezvoltare personală pentru angajați.


Toate serviciile Scheffal & Scheffal sunt axate pe susținerea clienților nostri – persoane fizice sau companii. Succesul lor este afacerea noastră. Cursurile de limbă germană, de dezvoltare personală sau taberele și excursiile educative în străinătate ne permit să le oferim clienților noștri cunoștințele și uneltele de care au nevoie pentru a avea succes” a declarat Scheffäl Genela, Managing partner, Scheffal & Scheffal SRL.


Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de internet www.scheffalandscheffal.ro.

Despre Scheffal & Scheffal SRL

Cu o activitate desfășurată din anul 1996 în domeniul dezvoltării personale și profesionale, echipa Scheffal & Scheffal SRL este formată din specialiști în domeniile consilierii de dezvoltare personală, comunicării, medierii, NLP-ului și formării. Echipa are experiență atât în lucurul cu copiii, adolescenții și adulții, cât și cu diviziile sau companiile de diferite dimensiuni – de la microîntreprinderi la multinaționale. Realizările Scheffal: peste 800 de seminarii cu adolescenți si adulți, peste 5 ani de experiență în consilierea companiilor. Viziunea Scheffal – ne sprijinim clienții să-și atingă obiectivele. Noi credem doar în soluții.


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu