Lifestyle Muzica si vedete

Calin Goia: Sotia mea a fost muza piesei „Ultima secunda”

Calin Goia: Sotia mea a fost muza piesei „Ultima secunda”„Iubiti-va mult, nu doar de Valentine's Day, ci in fiecare zi din an”, le-a transmis Calin fanilor.
Trupa Voltaj a fost joi invitata speciala de Valentine's Day in studioul Kiss FM, alaturi de Carcotașii Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv, unde a cantat live noul single „Pic Pic” si piesa „Ultima secunda”.
 
Calin Goia i-a povestit lui Mihai Gainusa ca, in general, el este cel care scrie versurile cantecelor Voltaj. „Piesa 'Ultima secunda' a fost o dedicatie pentru sotia mea. Ea a fost muza”, le-a marturisit Calin Goia fanilor, inainte de a canta melodia in studioul Kiss FM, Dezbracatu profitand de ocazie pentru a face o dedicatie „pentru toate sotiile”.
 
„Cum te simti sa stii ca foarte multi copii au fost conceputi pe melodiile tale?”, l-a intrebat Mihai Gainusa. „Ne scriu oamenii: 'Asta e piesa noastra de cuplu' sau ca piesa 'Am sa trec si peste asta' i-a facut sa treaca peste diverse probleme. E placut sa primesti feedback de genul acesta”, a raspuns Calin.
 
„Melodia 'Pic Pic' este o parodie. E vorba de un 'geek' care se indragosteste de fata 'populara' din scoala si isi canta suferinta. Este o piesa foarte vesela”.
 
„Acum s-au schimbat timpurile. Fata populara din scoala in general e la toaleta. Am vazut niste filmulete”, a observat Mihai Gainusa.
 
„Azi implinesc 11 ani de casatorie si imi doresc multi inainte”, le-a spus fanolor Gabi Constantin. Chitaristul a povestit ca drumul pana la radio din aceasta dimineata a fost unul cam stresant. „Eu am facut 'dragoste' cu mama unui militian in Pasajul Lujerului. Am stat 35 de minute si i-am zis toate alea”, a declarat el.
 
„Eu urmeaza ca dupa-amiaza sa petrec cateva ore romantice, asta insemnand ca nu vor fi copiii cu noi”, a marturisit Calin, intrebat cum planuieste sa petreaca Valentine's Day.
 
„Suntem norocosi ca putem trai facand ce ne place. Stilul nu l-am schimba, pentru ca l-am impus cu greutate. Au fost multe controverse si toata lumea a intrebat: Ce stil e asta? E rock, e dance, e pop? Era o intrebare pe care o intalneam la mai toate interviurile. Dupa care lumea s-a obisnuit si am reusit sa cream stilul nostru. Mesajele noastre sunt optimiste si aceste mesaje se vor pastra, pentru ni se pare ca e cazul de putin optimism, mai ales la noi in tara”, a declarat solistul vocal. „Eu am facut ASE-ul. As putea sa lucrez intr-o banca, dar nu-mi doresc”, a mai spus acesta.

„Iubiti-va mult, nu doar de Valentine's Day, ci in fiecare zi din an”, le-a transmis Calin fanilor.