Lifestyle Timp liber

Bucharest Wheels Arena 2013

Bucharest Wheels Arena 2013

Peste 400 de masini si motociclete si-au etalat sutele de cai putere in fata unei audiente de peste 30.000 de spectatori, in cele trei zile pline de adrenalina ale BUCHAREST WHEELS ARENA 2013.
 
Prezenta a peste 100 de producatori internationali de piese si accesorii, simulatoare si pit stop de Formula 1, precum si demonstratiile de stunt bike, BMX, skate, drift, off road, supermoto sau rally cars, au intregit acest concept unic in Europa – BUCHAREST WHEELS ARENA, care si-a confirmat, in perioada 24-26 mai 2013, statutul de cel mai mare festival auto/moto si de sporturi extreme din Romania, eveniment organizat de Arena Events si Romexpo, powered by Auto Total Business Show.
 
Numarul mare de spectatori – cu 10.000 mai multi decat la prima editie, de anul trecut, ne-a atestat faptul ca BUCHAREST WHEELS ARENA este un eveniment care poate creste de la an la an. Am reusit sa strangem in cadrul aceluiasi festival cele mai multe discipline din zona auto/moto si de sporturi extreme, ceea ce ne determina sa ne gandim increzatori la editia din 2014, cand vom incerca sa ne apropiem si de partea de expozitie de automobile, de producatori, importatori si distribuitori de autovehicule”, a declarat Corneliu Ladin, producatorul evenimentului.
 
„Suntem onorati de faptul ca, pentru al doilea an consecutiv Romexpo a fost partener in organizarea acestui show unic in Europa si ne-am dorit ca si de aceasta data, alaturi de reprezentantii Arena Events si de piloti, sa oferim publicului trei zile de neuitat. Putem spune ca am reusit, dat fiind numarul mare de vizitatori si participanti. Va asteptam si in 2014 alaturi de noi”a declarat Mariana Suciu, Director General ROMEXPO S.A.
 
Intre 24 si 26 mai 2013, in Centrul Expozitional Romexpo, s-a desfasurat cea de a doua editie a BUCHAREST WHEELS ARENA. Invitati speciali, vedete si sportivi de la cele mai bune cluburi din Romania au intretinut publicul, pe perioada celor trei zile de festival, cu demonstratii pe una sau mai multe roti. Chris Pfeiffer, multiplul campion mondial si european la ‘Stunt Bike’, a adus publicul in extaz, si la propriu si la figurat, cu cascadoriile sale pe doua roti, pe o roata si pe langa rotile motorului sau special preparat pentru acrobatii. In pauzele dintre demonstratii, Chris Pfeiffer s-a bucurat alaturi de public de concertul B.U.G Mafia si demonstratiile de off road.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu