Lifestyle Muzica si vedete

Loreen: ” In România mă simt româncă”

Loreen in România mă simt româncă

Când vin în România mă simt româncă, a declarat pentru Kiss FM Loreen, câștigătoarea concursului Eurovision din 2012, într-un interviu acordat lui Dan Fințescu. Cântăreața a mai afirmat că i-a plăcut foarte mult prestația la Eurovisionul de anul acesta a concurentului țării noastre, Cezar Ouatu, argumentându-și preferințele prin faptul că este un artist diferit.
 
 
„În Suedia suntem tăcuți, nu prea vorbim despre lucruri triste sau vesele. Pe când în Maroc oamenii sunt foarte deschiși în orice privință. Pe străzile din maroc putem auzi oameni strigând, vedem cum sunt aruncate lucruri. Există multă emoție în Maroc”, a declarat Loreen pentru Kiss FM. Întrebată de către Dan Fințescu cum se simte atunci când vine în țara noastră, artista a declarat: „Mă simt româncă”.
 
„Nu-mi pasă prea mult de competiții, pentru că nu poți concura în muzică, deși este vorba de o competiție, este un program televizat, iar oamenilor le place să urmărească competiții, au favoriți”, a afirmat cântăreața.
 
Loreen le-a mai spus ascultătorilor Kiss FM povestea cântecului Euforia: „M-am îndrăgostit de cântec când l-am auzit prima oară. Nici măcar nu suna așa cum sună acum.  Nu m-am gândit că va fi un mare hit când va fi lansat. N-am avut timp să mă gândesc la asta. Am avut timp să mă gândesc doar la cum vreau să-l interpretez, toate aceste întrebări legate de creație, pentru că sunt o creatoare. Dacă începi să te gândești la el ca la un hit și la toate calculele, distrugi toată creativitatea”.
 
Artista s-a arătat încântată interpretarea lui Cezar Ouatu. „Mi-a plăcut foarte mult, pentru că este diferit și susține faptul că este diferit. Interpretarea lui a fost diferită și felul de a-și folosi vocea a fost diferit. E un cântăreț de operă, cântă note foarte înalte. Cei care cunosc muzica de operă știu că nu este ușor să cânți așa”, a spus suedeza.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu