Lifestyle Timp liber

Special Night Out – Noaptea shoppingului de lux in Bucuresti

Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux in Bucuresti

Pasionatii de lux sunt asteptati la prima editie Special Night Out, care va avea loc pe 30 mai, in intervalul orar 20:00 – 24:00, in trei zone importante din Bucuresti: Calea Victoriei, Calea Dorobantilor si The Grand Avenue, JW Marriott.
 
Special Night Outeste cel mai mare eveniment de acest fel din Romania, reusind sa aduca la un loc 46 de magazine de lux, concentrate in cele trei zone de interes: Calea Victoriei, Calea Dorobantilor si The Grand Avenue, JW Marriott, cu scopul de a pozitiona Bucurestiul ca destinatie pentru shoppingul de lux.
 
Astfel, pentru prima oara partenere in aceasta formula, cele 46 de magazine de lux vor avea program prelungit in intervalul orar 20:00 – 00:00, vor prezenta cele mai elegante si rafinate colectii – fie ca vorbim de fashion, design de interior, obiecte de autor pentru scris, audio-video de lux, bijuterii sau beauty, iar cele mai multe dintre acestea vor acorda oferte speciale la anumite produse. Magazinele participante ȋn proiect vor putea fi usor recunoscute datorita vitrinelor marcate Special Night Outgasiti lista completa de magazine partenere la pagina 3.
 
Initiativa acestui proiect a venit din partea brandurilor de lux si, cu atat mai mult, este de apreciat numarul ridicat de magazine care au reusit sa faca posibila implementarea primei sale editii. Acest lucru demonstreaza, in mod clar, faptul ca Bucurestiul este o destinatie pentru shoppingul de lux:
 
“Un astfel de proiect era necesar pentru Bucuresti, asteptam ca timpul sa il transforme intr-o traditie”, a declarat Andreea Matei, Country Manager FREYWILLE.
 
“M-am bucurat sa ma alatur eforturilor de a insufla Bucurestiului aerul de night shopping in style si am folosit oportunitatea pentru a completa experienta clientilor cu mult stil si multe surprize”, a spus Madeleine Florescu, Madison – absolute beauty.

"Ne bucura aparitia conceptului in Bucuresti, speram sa devina o traditie si sa se dezvolte cu fiecare sezon. La Azay pregatim oferte, surprize si propuneri exclusive pentru seara de 30 mai, cand speram sa avem un Bucuresti plin de viata! Treceti-va in agenda Special Night Out si pregatiti-va pentru o seara magica”, a declarat Lorina Seres, Managing Partner Azay.

“Ne alaturam cu bucurie acestui proiect! De altfel, Ermanno Scervino este mereu prezent acolo unde stilul, eleganta si feminitatea sunt puse ȋn prim-plan. Va fi o seara destinata luxului si rafinamentului asa ca nu uitati sa va opriti si ȋn magazinul nostru pentru o infuzie de stil italian pe care o veti observa la fiecare pas, de la accesorii si pana la rochii de seara”, a declarat Laura Condescu, Manager Ermanno Scervino.

“Produse de lux, materiale inovatoare si cele mai noi tehnologii, produse unice, atemporale, moderne si, mai presus de toate, functionale – cu toate acestea si multe alte surprize, Porsche Design, cel mai nou brand aparut in zona de luxury fashion in Bucuresti, isi asteapta clientii pe parcursul evenimentului”, a declarat Mirela Burcea, Branch Manager Porsche Design.

''In sfarsit avem parte de o seara speciala in care Bucurestiul va avea aerul capitalelor de moda internationale, gratie acestui proiect minunat. Brandul Giulia Nahmany Jewellery se armonizeaza prin propuneri speciale acestei seri si va asteapta in lumea stralucitoare a diamantelor si a pietrelor swarovski'', a declarat Giulia Nahmany.

De la o celebrare a luxului nu ar fi putut lipsi bauturile premium, motiv pentru care, in magazinele partenere, cumparatorii vor fi rasfatati cu MARTINI, Evian, Rémy Martin, The Maccallan, Highland Park, Corona Extra si The Famous Grouse.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu