Lifestyle Timp liber

BMW Group România la Les Films de Cannes à Bucarest

BMW Group România la Les Films de Cannes à BucarestAseară a început cea de-a treia ediție a Les Films de Cannes à Bucarest. Anul acesta, BMW Group România s-a alăturat evenimentului, noul BMW Seria 7 primind statutul de mașină oficială a festivalului.
 
Cele mai importante nume din lumea filmului se află în București până pe 25 octombrie pentru a-și susține peliculele, iar BMW se va asigura că vizita lor în România va fi una de care își vor aminti. Matteo Garrone, câștigător al Marelui  Premiu de la Cannes și Elia Suleiman, de asemenea premiat la Festivalul de Film de la Cannes sunt doar câțiva dintre invitații de onoare care se vor bucura de experiența unică oferită de noul BMW Seria 7.
 
Cinema Studio și Cinema Elvira Popescu își vor împărți premierele, fără grija că invitații ar putea întârzia. Noul BMW Seria 7 va asigura transferul acestora de la o locație la alta, oferind invitaților cea mai sigură și rapidă călătorie.
 
Despre BMW şi implicarea în cinematografie

De la filme precum thirler-ul politic al lui Roman Polanski, “The Ghost Writter”, la automobilul lui James Bond, BMW are o lungă tradiţie în implicarea în proiecte cinematografice. Unul dintre cele mai apreciate este cu siguranţă seria de scurt metraje “The Hire” care a debutat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes din 2001 şi apoi a fost lansată pe DVD în 2003 în cadrul acealuiaşi festival. Notabil este şi pareneriatul cu Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, unde tot BMW Seria 7 poartă personalităţile către covorul roşu începând cu ediţia din 2010.
 
Despre Noul BMW Seria 7

Noul BMW Seria 7 a debutat în showroomurile din România la începutul lunii septembrie. O serie extinsă de tehnlogii sub denumirea BMW EfficientDynamics fac ca noul model să scrie standardele în segment în ceea ce priveşte consumul redus de combustibil şi performanţele dinamice. Astfel, BMW 730d xDrive devine cea mai eficientă limuzină cu tracţiune integrală din lume cu emisii de numai 158g CO2 per km. În acelaşi timp acceleraţia 0-100 km/h de numai 6.0 secunde este un etalon de sportivitate în segment.

La interior impresionează sistemul de sunet Bang&Olufsen, afişajul de bord integral digitial şi sistemul de comandă BMW iDrive cu grafică semnificativ îmbunătăţită. Astfel, împreună cu sistemul Rear Seat Enterteiment, noul BMW Seria 7 se transformă într-o veritabilă sală de cinematograf, mai ales considerând funcţiile de suport video de pe DVD sau memorie USB.
 
Cea mai exclusivă limuzină BMW va fi disponibilă începând de la 65.250,00 Euro fără TVA pentru versiunea 730d, echipată cu un motor de şase cilindri diesel şi o putere maximă de 258 CP.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu