Lifestyle Muzica si vedete

Am căzut acum vreo cinci ani pe noadă de pe o sanie și mi-a fost de ajuns!

Am căzut acum vreo cinci ani pe noadă de pe o sanie și mi-a fost de ajuns!Andre și Kamara, cei doi membri ai trupei Alb Negru au fost sâmbătă invitații lui Alice Tudor în studioul WinterKiss de lângă pârtia Bradul din Poiana Brașov. Artiștii au cântat celebrele hituri „Mi-e sete de tine”, „Charisma” și „Fără sens”, au acordat autografe și au făcut poze cu zecile de Kissomani care s-au adunat la spectacol.

Cei doi invitați le-au povestit fanilor că s-au cunoscut în anul 2002 și că se întâmplă ca uneori să se mai și contrazică. „E normal, avem opinii diferite și din aceste opinii diferite iese un lucru bun”, a declarat Kamara.

Artiștii au declarat că nu sunt fani ai sporturilor de iarnă. „Noi nu prea schiem, preferăm sporturile cu motor”, a declarat Andrei. „Eu sunt cu vara’, nu mă mai dau cu nimic. Am căzut acum vreo cinci, șase ani pe noadă de pe o sanie și mi-a fost de ajuns”, a mărturisit și Kamara.

Invitații i-au declarat lui Alice Tudor că ultimele patru luni au fost foarte solicitante și că au avut doar patru zile libere în această perioadă. „A fost o perioadă grea, în care uneori am cedat”, a spus Andrei. „E o perioadă frumoasă. Aș vrea să țină mult timp așa”, a completat și Kamara.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu