Lifestyle Muzica si vedete

Alicia Silverstone vrea ca fiul sau sa devina un vegetarian impatimit

Alicia Silverstone vrea ca fiul sau sa devina un vegetarian impatimitNascut in luna mai, anul acesta, Bear Blu, bebelusul faimoasei actrite Alicia Silverstone va beneficia in curand de o dieta de tip vegetarian, mama sa fiind nu doar o fana a acestui stil alimentar, dar si o activista cunoscuta pentru drepturile animalelor.

Dieta de tip vegetarian practicata de catre Alicia Silverstone inclusiv pe perioada graviditatii a dat rezultatele asteptate, fiul sau nascandu-se sanatos, la termen si cu o greutate normala spre fericirea ambilor sai parinti, tatal si sotul actritei fiind binecunoscutul star rock, Christopher Jarecki, in varsta de 40 de ani.

In varsta de 34 de ani, actrita este convinsa ca va fi o mamica buna pentru fiul sau, ea avand suficient timp la dispozitie atat pentru a isi duce la bun sfarsit proiectele artistice cat si pentru a se dedica cresterii fiului sau.

Hotararea de a-si creste copilul ca vegetarian izvoraste dintr-o profunda cunoastere a beneficiilor pe care le aduce un asemenea plan alimentar, de curand actrita reusind sa publice opiniile sale avizate asupra vegetarianismului intr-o carte de mare succes intitulata in original "The Kind Diet".

Crescand ea insasi intr-o atmosfera moderna de catre niste parinti cu vederi liberale, Alicia Silverstone a cunoscut de la o varsta frageda lumea scenei care i s-a potrivit ca o manusa, oferindu-i de-a lungul timpului o cariera foarte bogata si multe premii de marca precum MTV Movie Awards sau American Comedy Award.

Cu Christopher Jarecki este casatorita din 2005, dar relatia lor dureaza de mult mai multa vreme. Cei doi locuiesc in Los Angeles unde au o resedinta dotata cu panouri solare, gradina proprie de zarzavaturi si tot ceea ce mai trebuie pentru o casa cu adevarat ecologica.

Fiind o mare iubitoare de animale, actrita si-a transformat proprietatea intr-un adevarat adapost pentru cateii hoinari, dar in prezent atentia sa este acordata aproape integral bebelusului sau, Bear Blu, pe care isi doreste sa il creasca atat de bine si sanatos pe cat este posibil.

Desi proaspata mamica, Alicia Silverstone lucreaza in prezent la mai multe proiecte artistice, fiind foarte bine cotata pentru performantele sale actoricesti si oferindu-i-se constant roluri in productii de prima marime de la Hollywood. Cu siguranta talentul sau mai are inca mult de oferit si asteptam pentru viitor sa ne surprinda pozitiv, castigand poate si primul sau Oscar ca o incununare a frumoasei sale cariere cinematografice.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu