Lifestyle Turism

Jocuri de plaja pentru cei mici

Jocuri de plaja pentru cei miciNisipul, scoicile si pietricelele slefuite perfect de apa marii, incurajeaza dintotdeauna copiii sa se lase antrenati in cele mai variate jocuri de plaja, aici activitatile posibile fiind numeroase, iar satisfactiile inregistrate de copii maxime.

Din nisip se pot astfel cladi adevarate castele, cei mai ingeniosi dintre copii construindu-si de asemenea si cate un baraj si transee pentru a opri apa sa le strice prea curand munca lor care tine adesea si ore in sir. Este activitatea numarul unu din lista de jocuri de plaja cautate de cei mici.

Cautarea de scoici, melci si pietricele mai deosebite este o alta activitate tip jocuri de plaja iubita de cei mici, acum putandu-se gasi cu rabdare cele mai frumoase piese ale unui colier ori ale unui alt obiect artizanal de zile mari.

Concursurile de maiestrie si indemanare sunt foarte cautate de cei mici, plecand de la desenele si sculpturile in nisip si ajungand la jocuri de plaja cu tenta sportiva, putandu-se adesea organiza de catre parinti adevarate evenimente cu premii si tot tacamul.

Intrecerile de "urme in nisip" de asemenea pot fi unul dintre cele mai distractive jocuri de plaja pentru copii, fiind bine sa existe la indemana si materiale pentru mulaj cu care sa se imortalizeze forma mainii, a piciorului sau a intregului corp.

Desigur ca nu doar partile anatomice pot fi impregnate, dar si multe alte obiecte interesante vor crea forme inedite, numai bine de facut mulaj si duse cu mare pompa acasa ca amintiri de neuitat.

Pentru copiii ceva mai mari, in oferta de jocuri de plaja pot fi incluse tenisul de masa, voleiul, badmintonul, sporturile nautice cu grad redus de risc, Frisbee sau alergarile pe plaja ori concursuri de inot si sarituri sub supraveghere profesionista.

Sugestiile pentru asemenea jocuri de plaja de mare atractivitate pot continua la nesfarsit, fiind posibil sa le oferi celor mici mici petreceri pe plaja si momente cu adevarat de calitate facand ceva eforturi, e drept, dar fara a cheltui prea mult cu aceasta ocazie.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu