Animale de companie Lifestyle

Zgarzi reflectorizante si cu clopotel pentru pisicile nabadaioase

Zgarzi reflectorizante si cu clopotel pentru pisicile nabadaioaseMai mult decat oricare dintre celelalte animale de companie, pisicile au o curiozitate innascuta care le poate baga de multe ori in necaz, ele investigand constant toate cotloanele din apartamentul sau din gradina noastra si fiind de aceea dificil de gasit daca nu luam niste masuri preventive la timp.

Una dintre cele mai recomandate cai de monitorizare adecvata a unei pisici este dotarea ei cu o zgarda reflectorizanta prevazuta adesea si cu un clopotel, care sa permita gasirea pisicii chiar si pe timp de noapte sau atunci cand se ascunde intr-un loc intunecos si greu accesibil, fie prin zgomotul produs de clopotel, fie prin reflexiile generate de zgarda pisica putand astfel sa isi tradeze cu usurinta pozitia.

Cu atat mai utila se va dovedi o asemenea zgarda reflectorizanta cu clopotel si in situatia complet de nedorit cand pisica se rataceste din preajma locuintei, gasitorii putand sa o repereze mult mai usor si sa o intoarca apoi la posesorul sau de drept.

Astfel de zgarzi pot fi prevazute suplimentar si cu placute de identificare, lucru care face totul mult mai simplu pentru prevenirea posibilelor cazuri de instrainare sau pentru evitarea riscului de accidente.

In magazinele de profil, o zgarda reflectorizanta prevazuta si cu clopotel este comercializata la preturi foarte rezonabile, venind in mai multe culori si modele, mai toate reglabile si deloc incomod la purtat pentru pisica voastra.

Plecand de la preturi de aproximativ 5 lei pentru un model mai simplu si pana la 20 de lei pentru un model mai pretentios, oricine va putea pe viitor sa ofere pisicii sale o astfel de zgarda de mare utilitate pentru siguranta si confortul animalului vostru de companie favorit.                                                                                                                   

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu