Lifestyle Muzica si vedete

Actritele cele mai frumoase sunt mai mereu si pline de talent

Actritele cele mai frumoase sunt mai mereu si pline de talentIn cinematografie, frumusetea si talentul se intalnesc adesea in mod fericit, iar personajele interpretate de actrite celebre atat in vremuri demult apuse cat si la momentul prezent demonstreaza din plin acest lucru. Nu intotdeauna laureate ale premiilor Oscar, aceste actrite sunt totusi foarte iubite de catre marele public, care isi face astfel propriile topuri, prin nimic mai prejos de cele ale criticilor de arta.

Un top de acest gen a fost recent facut pentru a se identifica cele mai frumoase actrite din toate timpurile prin apelul la votul fanilor, iar rezultatele nu sunt deloc surprinzatoare, pe primele locuri aparand actrite celebre, care au incantat de-a lungul timpului atat sufletul cat si ochii telespectatorilor din toata lumea. In ordinea propusa de marele public, aceste actrite sunt:

1. Elizabeth Taylor
2. Audrey Hepburn
3. Ava Gardner
4. Sofia Loren
5. Natalie Wood
6. Lauren Bacall
7. Charlize Theron
8. Natalie Portman
9. Catherine Zeta-Jones
10. Angelina Jolie
 
Alte dive ale ecranului, foarte bine privite de catre critica, dar mai putin favorizate de fanii de cinema nici macar nu s-au putut regasi in primele 20 de locuri, iar aici e vorba despre nume mari ale cinematografiei precum Meryl Streep, Cate Blanchett, Kate Winslet sau Nicole Kidman. Angelina Jolie a reusit insa sa se strecoare oarecum fraudulos, dar cu sansa in acest clasament al frumusetilor filmului din toate timpurile.
 
Amatorii de cinema sunt deci la fel de atrasi de frumusetea genuina, naturala si in prezent la fel ca si in urma cu zeci de ani, iar aceasta preferinta a lor va face ca si pe viitor actritele cu trasaturi placute, care se impaca de minune si cu camera de filmat sa fie la fel de des promovate in productii artistice cu greutate. Astfel avem cu totii de castigat, filmele avand intotdeauna un farmec suplimentar daca in distributie se regaseste cel putin o femeie frumoasa precum cele votate de public in topul amintit anterior.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu