Lifestyle Timp liber

Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca

Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca

„Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca” deRajiv Joseph, semnat de regizorul american Ryan Whinnem, la Godot-Cafe-Teatru.Vineri, 29 Martie, la ora 19:00, bucurestenii ii pot urmari pe Tudor Aaron Istodor și Simona Cuciurianu intr-o drama cu accente comice despre accidente, rani… și dragoste.
 
„Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca” spune povestea lui Doug (Tudor Aaron Istodor) şi Kayleen (Simona Cuciurianu) pe parcursul a 30 de ani de viata, din copilarie pana la varsta de 38 de ani. Relatia dintre ei este urmarita antr-un stil tragicomic din perspectiva ranilor care ai aduc, periodic, ampreuna, uniti antr-un mod unic si de neanteles pentru restul lumii. Dramaturgul Rajiv Joseph construieste o poveste convingatoare, neconventionala, despre natura viscerala a iubirii (ne)ampartasite. Salturile temporale succesive dintre scene dezvaluie spectatorului franturi din relatia dintre Doug si Kayleen, an timp ce acestia se apropie unul de celalalt sau se distrug reciproc prin rani reale si imaginare. Piesa este o harta a relatiei dintre personaje prin intermediul ranilor suferite, experientelor traumatizante. Are o latura amuzanta chiar daca exploateaza zone antunecate si delicate; este drama si comedie.
De mici copii cadeam, ne certam, ne andragosteam… si intre timp am crescut…cu zgarieturi, vanatai si rani…ne gasim unii pe altii pentru ca mai apoi sa ne indepartam…
Dragostea doare. La fel si oasele rupte. Ce doare mai tare?

 
Autorul Rajiv Joseph este una dintre noile revelatii ale teatrului american, castigand numeroase premii precum NEA Award pentru cea mai buna piesa si Whiting Writers Award. An 2010 a fost finalist an cursa pentru Premiul Pulitzer, cu piesa „Bengal Tiger at the Baghdad Zoo”.
 
Regizorul americanRyan Whinnem este director al Companiei de Teatru „Vacant Lot” an New York. A colaborat cu „Milwaukee Shakespeare”, „The Folger Theatre„ si “The Shakespeare Theatre” si a lucrat ca regizor an Boston, Baltimore, Washington DC si New York City.
 
Regia: Ryan Whinnem / Distributia: Tudor Aaron Istodor, Simona Cuciurianu / Scenografia  si afisul: Tudor Prodan / Spectacol produs de Asociatia Pro Drama, Teatrul Fara Frontiere si Godot Cafe-Teatru