Lifestyle Turism

2 Mai – o idee pentru o vacanta de vara


2 maiMa tot gândeam la posibilitati pentru petrecerea vacantei de vara fara a scoate prea multi bani din buzunare si evitând locurile unde vin numai persoane cu pretentii. Cautam un loc unde sa te relaxezi fara sa te simti ca un sarantoc, fara sa trebuiasca sa-ti cheltuiesti toate economiile doar ca sa nu te arate altii cu degetul.

Tot stând eu si cugetând asa, o aud pe colega mea rostind numele statiunii 2 mai, unde ea merge de câtiva ani si se simte foarte bine fara sacrificii financiare.

Pentru cei care sunt în cautarea unei oaze de odihna, de soare si de mare, doar pentru bucuria de a face plaja si a înota, departe de zgomotul si poluarea marilor orase, la distanta de stres, de responsabilitati si de probleme, exista localitatea 2 mai. Situata între Mangalia si Vama Veche, pseudo-statiunea este un refugiu pentru iubitorii de natura, pentru cei care mai pastreaza în suflet aerul boem al vremurilor în care prioritatile nu erau de natura financiara, pentru îndragostitii care nu au nevoie decât de celalalt pentru a fi fericiti, pentru nonconformistii care iubesc povestile lânga foc acompaniate de sunet de chitara.

2 mai este foarte populara pentru tarifele reduse, pentru aerul de poveste si de trecut, pentru spiritul liber pus în valoare prin fiecare colt. Poti sa-ti instalezi cortul direct pe plaja sau poti alege sa te cazezi la una dintre pensiunile din zona. Nu gasesti cluburi zgomotoase, nici cazinouri, singura forma de divertisment fiind marea însasi, plaja, briza si pescarusii.

Asadar, pentru cei mai putin pretentiosi, pentru cei care vor sa mearga la mare doar de dragul marii si nu al etalarii noilor ochelari de soare care au costat cât o masina, pentru cei care vor altceva, exista 2 mai.

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu