Editorial egirl

Noi complicam iubirea!

CeNoi complicam iubirea!a mai frumoasa emotie cu care au fost inzestrati oamenii este iubirea. Ea hraneste si sadeste sentimentul de fericire, te face un om mai bun, te ajuta sa vezi doar lucrurile frumoase, iti „imbogateste” sufletul!
Unii sunt norocosi, au intalnit persoana potrivita… Pentru ca cineva chiar ii face sa zambeasca atunci cand ochii lacrimeaza, pentru ca ii sustin atunci cand picioarele le cedeaza, pentru ca reusesc doar cu un sarut sa le potoleasca furtuna din suflete…
 
Dar noi complicam iubirea!
In loc sa crestem si mai mult sentimentul de iubire si sa ne lasam sufletul mangaiat de valurile lui, noi alegem sa-l complicam.
Il complicam prin egoismul nostru de a incerca sa detinem controlul, il slabim prin dorinta de a avea totul in posesie si prin gelozia pe care o lasam sa intre in casa noastra.
 
Cat de mult gresim! Suntem atat de naivi crezand ca noi putem detine si controla iubirea… Dragostea are propriile intentii si dorinte. Ne amagim cu gandul ca iubim dupa cum ne place noua. Este doar o iluzie, care dispare repede.
 
Uneori suntem atat de preocupati de noi insine, cu propriile nevoi, incat ajungem sa ignoram persoana de alaturi, care si-a pus inima pe tava sub privirile noastre….
 
E o minciuna ideea ca iubirea iti apartine intru totul si ca tu o poti controla. Ea nu poate fi adunata in palme si nici inchisa intr-o colivie. Dragostea nu are o forma, nu are un contur, nu o poti supune. Este ca o fiinta vie, are propriile planuri,  intentii, are propria viata…
 
Nu mai complica iubirea! Traieste-o!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu