egirl recomanda WWW-ul lunii

Shopaholic.ro, ghidul tau de cumparaturi


Shopaholic.ro - blogul tau de cumparaturiLucrind la egirl.ro, revista voastra online de lifestyle feminin, avem zilnic contact cu ultimele noutati in materie de shopping, fashion, beauty si alte subiecte de interes pentru noi, dar si pentru voi, cititoarele noastre.

Sau poate job-ul este scuza noastra…. In realitate suntem pasionate de fashion, iar shopping-ul este hobby-ul nostru favorit. Si am creat shopaholic.ro pentru ca vrem sa va impartasim ultimele descoperiri, magazinele lansate recent si designerii nostri favoriti.

In plus, aici va impartasim parerile noastre despre tendinte, va spunem ce ne-a placut cel mai mult la look-ul saptamanii si va destainuim in cel mai mare secret ponturi de shopping!

Shopaholic.ro este blogul redactiei egirl.ro. Intra si tu pentru a vedea care sunt ultimele noastre pasiuni in materie de pantofi, produse de beauty, carti citite recent si filme care ne-au impresionat. Pentru ca o adevarata shopaholica nu se rezuma doar la haine, shopaholic.ro va prezinta si tendinte in ceea ce priveste decoratiunile interioare sau destinatii de vacanta perfecte!

www.shopaholic.ro – How NOT to be a shopaholic, but a fashion addict with style!

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu