egirl recomanda WWW-ul lunii

Seaofshoes.com – blogul unei adolescente fashion din Texas


Sea of shoesJane

Aldridge

a devenit deja o celebritate in lumea modei, cu invitatii din partea revistei Vogue la un bal la Paris, numeroase prezente in articole din reviste celebre de moda si cu o colaborare cu Urban Outfitters pentru o colectie de pantofi.

Totul a inceput pentru adolescenta in ultimul an de liceu din Texas o data cu un proiect pe timp de vara, un blog in care sa isi prezinte, impreuna cu mama sa June, designer si fost fotomodel, pasiunea pentru accesorii.

De cateva ori pe saptamana cele 2 prezentau ultimele achizitii in materie de pantofi, si outfit-urile inspirate de acestea.

Colectia impresionanta de pantofi, dar si stilul personal cu totul deosebit al lui Jane i-au atras imediat atentia internationala, in prezent seaofshoes avind cativa zeci de mii de vizitatori zilnic, acest numar fiind in continua crestere, iar Jane fiind curtata de marii designeri si reviste glossy de moda. In paralel, Jane lucreaza impreuna cu mama sa la un magazin online de obiecte vintage, toate selectate personal de cele doua.

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu