egirl recomanda WWW-ul lunii

Purseblog.com – forumul innebunitelor dupa genti si pantofi


PurseblogDaca credeai ca pasiunea ta pentru cumparaturi depaseste limitele normalului, da o fuga pe forumul site-ului purseblog.com.

Aici vei gasi cel mai complet forum pentru pasionatele de shopping, cu predilectie pentru genti si pantofi evident, cu categorii speciale pentru cele mai mari branduri de accesorii si pentru designerii care influenteaza sezon de sezon lumea modei.

Intre utilizatoare cu peste 250 de perechi de pantofi, catalogate cu atentie dupa designeri sau ani, sigur nu te vei mai simti atat de "innebunita" dupa cumparaturi, asa cum probabil iubitul tau vrea sa te faca sa crezi, ci chiar iti vei da seama ca nu ai suficienti pantofi sau genti.

Daca vrei sa cumperi un pantof sau o geanta "designer" la mana a doua, tot forumul purseblog.com este resursa care iti trebuie. Aici gasesti adevarate specialiste pentru diferite branduri cu risc mare de a fi contrafacute (cum ar fi Chanel, YSL, Dolce & Gabbana, etc), carora le poti cere sfatul pentru a ochi imediat un fals fata de un original.

Si daca nu te-ai saturat de discutii despre pantofi si genti, te invitam si pe blogul nostru: www.shopaholic.ro – How NOT to be a shopaholic, but a fashion addict with style!

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu