Ce citim egirl recomanda

Sade – The Ultimate Collection

Sade - The Ultimate CollectionLa aproape 30 de ani de la debut, britanicii de la Sade aduc pe piata muzicala o compilatie pe care fanii o vor adora, iar pentru cei care nu au descoperit inca genul va fi un bun inceput. Formatia care si-a primit numele de la carismatica sa solista readuce in atentia publicului piese consacrate de pe albumele "Love Deluxe", "Lovers Rock" si "Soldier of Love", dar si trei melodii noi, in prima auditie. "I would have never guessed", "Love is found", "Still In Love With You" sunt noutatile compilatiei, impreuna cu un remix deja foarte apreciat de critici al piesei "The Moon And The Sky", realizat in colaborare cu rapperul american Jay-Z.

"The Ultimate Collection" include doua CD-uri care insumeaza 28 de melodii si un DVD cu 16 videoclipuri clasice Sade. Lansata pe 3 mai 2011, colectia vine la mai putin de doi ani dupa aparitia celui mai recent album Sade, "Soldier of Love". Acest fapt este surprinzator, deoarece Sade si-a obisnuit fanii cu asteptari lungi intre albume, intre ultimele trei albume formatia facand pauze de opt si respectiv zece ani.

Recenzia celor de la BBC descrie "The Ultimate Collection" ca fiind "un memento perfect pentru a ne reaminti cat de importanta este aceasta muzica si cat de mult a progresat sound-ul sau smooth soul caracteristic."

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu