Ce citim egirl recomanda

HEDI HOKA despre “Iubesc sa fiu femeie- Ghidul femeii de nota 10”

Am scris o carte cu un titlul simplu: „Iubesc sa fiu femeie”. Cartea se adreseaza tuturor femeilor din aceasta lume. La orice pagina deschizi, vei gasi ceva interesant de citit care sa te ajute sa-ti faci viata mai frumoasa.

In primul capitol, abordez femeia independenta realizata si care isi doreste o relatie. Nu conteaza varsta la care faci asta. Azi 40 de ani este noul 20. Femeile au dreptul la educatie si isi doresc o cariera si nu e nimic rau in asta. A avea o relatie si mai tarziu, o familie sunt lucruri firesti pentru o femeie. Nu cred ca exista o varsta potrivita pentru a te casatori sau a face copii. Fa lucrurile atunci cand simti. Instinctul exista. Ai incredere in el.

HEDI HOKA despre “Iubesc sa fiu femeie- Ghidul femeii de nota 10”Multa vreme am crezut ca a ramane singura este cel mai groaznic lucru care ti se poate intampla. Azi, dupa o experienta de 12 ani in consiliere psihologica, cred ca cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa traiesti intr-o relatie defectuoasa. De aceea, in cel de-al doilea capitol, tratez rolul de femeie casatorita sau aflata intr-o relatie de lunga durata. Viata in cuplu poate fi foarte frumoasa pe termen lung, iar in acest capitol iti voi spune cum.

Relatiile sexuale pot fi revigorate pentru ca a fi monogam nu inseamna monotonie. Dar pentru ca aceste lucruri sa se intample, trebuie sa faci eforturi. A iubi este, pana la urma, un verb de vointa.

Daca ai divortat, nu inseamna sfarsitul lumii. Este doar sfarsitul unei relatii. Intotdeauna pierderea unei relatii provoaca durere, dar este o ocazie minunata de a gasi alta in care sa te simti si mai implinita. “Viata este ca o cutie de ciocolata.” Niciodata nu stii ce viitor frumos iti rezerva.

Viata de cuplu o poti reface chiar daca a murit partenerul tau. Dar nu trebuie sa te grabesti! Trebuie sa lasi timpul sa te vindece pentru ca o asemenea pierdere aduce multa suferinta in suflet.

Daca ai devenit mama, nu inseamna ca trebuie sa-ti sacrifici viata pentru copiii tai. Capitolul al patrulea te va ajuta sa gasesti echilibrul intre rolul de mama si cea de iubita.

Invata sa imbatranesti cu demnitate este mesajul celui de-al cincilea capitol. Menopauza nu inseamna sfarsitul relatiilor sexuale. Si nici nu trebuie sa devii mama nepotilor tai, ci bunica lor. Este o mare diferenta. Mesajele pe care le vei intalni aici te vor ajuta sa te bucuri de varsta a treia si sa nu incetezi nicio clipa sa fii feminina si sexy chiar si in toamna vietii tale.

Am scris aceasta carte pentru a transmite femeilor din intreaga lume un mesaj puternic: femeile sanatoase din punct de vedere emotional si mental se bucura, mai presus de toate, ca sunt in viata si se accepta pe sine deplin doar pentru simplul fapt ca sunt fiinte umane.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu