Astro Astrologia zodiilor

Alimentatia in functie de zodie (II)


Balanta:
stati departe de spaghete, alcool si bauturile carbogazoase
deoarece va afecteaza rinichii. Recomandat este sa mancati
multe mere, capsuni, iaurt si alte produse alimentare
similare. De asemenea este ideal sa folositi in alimentatia
dumneavoastra preparate din carne de vita, porumb si
orez.

Scorpion: ar fi ideal daca ati deveni
vegetarieni, dar cum lumea e plina de tentatii puteti
incerca ca macar sa va oferiti scurte perioade cand
sa mancati exclusiv doar produse vegetariene. Carnea
de pui trebuie si aceasta consumata in combinatie cu
sosuri pe baza de rosii sau salata din varza rosie.
Stati departe de carnea de porc si incercati sa serviti
mese frugale, dar dese.

Sagetator: faptul ca luati usor in
greutate nu va avantajeaza deloc, de aceea este necesar
sa aveti parte atat de o dieta sanatoasa cat si de multa
miscare in aer liber si exercitii fizice variate. Alimentele
recomandate: fructe bogate in vitamina C (citrice, portocale,
kiwi), rosii, praz, usturoi. Evitati alimentele prelucrate
industrial, produsele tip fast-food, zaharul si indulcitorii
alimentari obtinuti in laborator.

Capricorn: o alimentatie bogata in
proteine si calciu este obligatorie pentru capricorni
pentru a-si mentine oasele, pielea si dintii intr-o
stare buna. Alimentele recomandate sunt carnea slaba,
pestele, cartofii, pastele fainoase, porumbul, ouale,
nuca de cocos. Excludeti din mesele dumneavoastra alimentele
condimentate in exces.

Varsator: in general nu aveti probleme
cu greutatea deoarece sunteti o persoana foarte activa,
care isi consuma eficient caloriile acumulate zilnic,
dar sunt cateva reguli pe care trebuie sa le respectati
pentru a va mentine in forma printre care: evitarea
alimentelor sarate, consumul de multe lichide, diete
indelungate bazate pe fructe.

Pesti: pentru pesti este necesar sa
consume alimentele ce sunt bogate in fier precum ficatul,
galbenusul de ou, stridiile, rinichii, cerealele integrale,
fasolea uscata, spanacul, salata verde, strugurii, prunele
uscate, caisele, piersicile si curmalele. Cantitatea
de sare si grasimi ingerate zilnic trebuie redusa. Inlocuiti
carnea de porc cu carnea de pui sau de peste, iar supele
de carne cu supele de legume.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu