Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… cum iti dai seama ca este zgarcit si profitor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun ... cum iti dai seama ca este zgarcit si profitorBerbec: De la primele intalniri reuseste sa faca in asa fel incat daca mergeti in oras sa impartiti totul jumi-juma.

Taur: Cand vine la tine in vizita se face primit fix ca acasa si chiar daca nu te stie nici mai bine de o luna, frigiderul tau devine proprietatea lui privata.

Gemeni: De foarte multe ori isi face uitat ori portofelul acasa, ori isi tine banii pe un alt card si nu il are la el momentan si esti nevoita sa platesti tu.

Rac: Incepe sa te roage cat poate mai frumos sa ii faci comisioane mici, sub pretextul ca el nu are timp sa isi cumpere anumite lucruri de care are nevoie, dupa care uita sa iti mai inapoieze banii.

Leu: Daca incepe sa se simta tot mai confortabil cu tine considera ca nu este un deranj prea mare daca ar incepe sa aduca la tine rufele lui sau chiar sa te determine pe tine sa i le speli sau sa ii ridici tu niste rufe de la curatatorie uitand sa iti dea bani sa le poti achita.

Fecioara: Mereu se plange ca nu are cu ce sa se imbrace ca sa iti fie pe plac. Ca sa il ajuti si ca sa iti faci si tie un bine il scoti la shopping. Gasesti lucruri care iti plac si tie si lui insa surpriza e ca mereu nu are suficienti bani sa cumpere produsele si se uita spre tine cu invitatia de a-l imprumuta.

Balanta: Prietenii tai te avertizeaza ca li se pare ca se cam profita de pe urma ta, mai bine sa ii asculti, e posibil ca ei sa vada ceva ce tu nu poti din cauza sentimentelor.

Scorpion: Daca ai propria locuinta, acesta deja se simte ca acasa la tine si de abia il mai poti scoate din casa, mai mult incepe sa iti insinueze cat de perfect ar fi sa locuiti impreuna (mai ales ca e super doritor sa nu mai locuiasca sub acoperisul parintilor).

Sagetator: Cu cat obtine mai multe lucruri gratis cu atat este mai madru, chiar daca minte pentru a le obtine nu are nici un fel de remuscare, cumpara cele mai ieftine produse chiar daca sunt de calitate proasta si chiar daca e stramtorat cu banii.

Capricorn: Cand vine vorba de el este foarte darnic, ceasuri scumpe, iesiri cu baietii, ultimul joc video de pe piata este cumparat, dar cand vine vorba de voi deja nu mai are niciun fel de banut si apeleaza la portofelul tau care este privit drept colacul vostru de salvare.

Varsator: Nu il deranjeaza deloc sa stea degeaba, iti promite ca se va schimba, ca este inca tanar, dar nici prin gand nu ii trece sa fie responsabil mai ales ca te are pe tine langa el, sa te ocupi de toate problemele.

Pesti: Cand vine vorba sa il imprumuti cu bani trebuie sa te lupti cu morile de vant pentru a-i mai recupera, mereu are cate o scuza si tot timpul se foloseste de replica ca daca il iubesti ar trebui ca banutii imprumutati sa fie luati drept cadou ca dovada a iubirii tale.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu