Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… ce gaseste neatractiv la o femeie

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun...ce gaseste neatractiv la o femeieBerbec: Ii displac cu totul fetele care incearca sa toarne mai mult alcool in pahar decat stiu ca pot duce, iar apoi se dau in spectacol.

Taur: Il irita fetele care incearca sa-si impuna punctul de vedere prin a ridica tonul mai mult decat trebuie, incercand sa domine discutia.

Gemeni: Fuge de fetele care privesc totul dintr-o premisa negativa si au impresia ca mereu le vrea cineva raul si ca toata lumea este impotriva lor.

Rac: Nu se intelege prea bine cu fetele care nu au niciun fel de rabdare si care sunt total neintelegatoare in anumite situatii in care ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul inainte sa inceapa cu reprosurile.

Leu: Nu vrea sa aiba vreo treaba cu fetele care asteapta doar sa fie intretinute prin conversatie, distractie, bani etc., sa le fie oferit totul iar acestea sa nu faca nimic decat sa il bucure prin simpla lor prezenta.

Fecioara: Nu ii plac schimbarile bruste de aceea nu se va cupla niciodata cu o fata mai aventuroasa careia ii plac riscurile, de exemplu el ar intra in soc daca s-ar duce acasa si prietena lui ar fi tunsa scurt si vopsita intr-o alta culoare.

Balanta: Este prea ogolios ca sa incerci sa il manipulezi, deci daca te prinde cu minciuna, vei avea o problema pentru ca daca incepe sa creada ca zici minciuni cam des, atunci cu siguranta se va tine departe de tine.

Scorpion: Ii plac fetele istete insa daca te dai prea desteapta si incerci sa ii arati lui aproape la orice situatie cat de multe stii tu si cat de analfabet este el va incepe sa se simta inutil langa tine.

Sagetator: Displace fetele care cauta mereu sa acapareze toata atentia dintr-o camera asupra lor si care nu suporta sa nu fie in mijlocul actiunii dar si a barfelor.

Capricorn: Nu se lasa deloc impresionat de femeile care au impresia ca pot face ce vor, cu cine vor, cand vor si daca nu le asculti comenzile devin rautacioase.

Varsator: Nu este un fan al fetelor care nu sunt increzatoare in propriul corp si mereu sunt complexate de faptul ca sunt prea grase, ca sunt prea slabe, ca au nasul prea mare etc.

Pesti: Ii plac fetele care stiu ce vor insa daca devin posesive in relatie si simt nevoia sa detina tot controlul asupra lui, incepe sa se indeparteze incet dar sigur.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu