Sanatate Sfaturi si sugestii

Zile răcoritoare de vară

Zile răcoritoare de vară

Zile răcoritoare de vară cu Activia de Băut
– 103 costume de baie oferă Activia de Băut consumatoarelor sale-
 
E vară iar! Soarele și marea te ispitesc mai mult ca niciodată? Visezi deja cu ochii deschiși la vacanță, când te vei putea relaxa în voie pe șezlong și vei savura o băutură rrrece și delicioasă? Sau te gândești ce outfit-uri și costume de baie ar fi mai potrivite pentru destinația ta de vacanță?
 
Indiferent cum ți-o imaginezi, vara asta te vei simți bine cu Activia de Băut! Oricare ar fi varianta preferată: natur, cu fructe gustoase ori noile sortimente light cu zmeură sau cu ananas și mandarină, Activia este băutura perfectă de vară. Disponibilă într-un ambalaj elegant și practic, Activia de Băut este răcoritoare și ușor de consumat, oriunde și oricând: pe stradă, în parc, la plajă, la birou sau acasă.
 
Mai mult decât atât, anul acesta, Activia de Băut nu doar te va răcori în zilele toride, dar te va ajuta să îți definești garderoba de concediu. În perioada 21 mai – 31 august 2013, Activia, cea mai cumpărată marcă de iaurt din România, lansează competiția “Vara Activia”. Cum? Nimic mai simplu!
 
1.       Răcorește-te cu oricare dintre variantele Activia de Băut: natur, cu fructe sau noile sortimente Activia Light de Băut cu zmeură sau cu ananas și mandarină
 
2.       Creează-ți propriul costum de baie în aplicația de pe pagina de Facebook Activia – mai exact, alege un top și combină-l cu un slip, în funcție de silueta și preferințele tale
 
3.       Deschide-ți cont prin înscrierea codului de bon fiscal în aplicația de Facebook de pe pagina Activia 
 
… și vara asta poți câștiga, în fiecare zi, prin tragere la sorți, un costum de baie sloggi, by Triumph. Cu cât cumperi mai multe produse și introduci mai multe coduri, cu atât vei avea mai multe șanse.
 
În plus, pentru fiecare 30 produse înscrise în aplicație, câștigi un premiu de vară garantat. Activia oferă vara asta 103 costume de baie sloggi și sute de brățări Malvensky, premii garantate.
Mai multe detalii despre competiție găsești pe www.activia.ro
 
Și nu uita, când burtica ta e fericită și vara e mai frumoasă!

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu