Sanatate Sfaturi si sugestii

Vara vine cu 3 noi alimente sanatoase!

Vara vine cu 3 noi alimente sanatoase!Instructorii de fitness subliniază de multe ori importanţa diferitelor antrenamente pentru a obţine rezultate mai bune. Ei bine, acelaşi lucru este valabil şi pentru dieta ta. Prin schimbarea alimentelor tale preferate cu unele noi nu vei face decât să culegi recompensele de a mânca o serie mai largă de substanţe nutritive, vitale pentru un corp sănătos.
Un pic de diversitate dietetică nu strică şi poţi găti preparate mai interesante. Iată cu ce alternative poţi întâmpina sezonul estival:


Stafide versus coacăze aurii

În timp ce stafidele sunt o sursă importantă de potasiu, coacăzele aurii te încarcă cu vitamina A, care poate susţine starea de sănătate a ochilor, sistemul imunitar, oasele şi pielea. Iar numeroase studii sugerează că sunt bogate în substanţe anticancerigene.

Coacăzele aurii cu nuanţe portocalii, cunoscute sub numele de fructe de pădure incaşe, boabe Aztec, boabe de aur, cireş peruvian, pok pok, poha, ras bhari etc, au un gust dulce, cu uşoară tentă de citrice şi se aseamănă la textură şi formă cu stafidele. Sunt cultivate în America de Sud, apoi transporate preponderent şi depozitate în supermarketurile din America de Nord. Continuarea aici


 


 


 


 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu